Maja Nikolić: Proslava rođendana sa prijateljima

Maja Nikolić: Proslava rođendana sa prijateljima

Autor: | 24/04/2012

0

Popularna Nišlijka impresivnih glasovnih sposobnosti Maja Nikolić prošle nedelje je organizovala slavlje za pamćenje, a povod je bio njen trideset sedmi rođendan. Na beogradskom splavu „Žabar“ upriličila je slavlje uz ukusnu večeru i živu muziku benda.
Slavlje je počelo nazdravljanjem uz francusko vino i proseko, a domaćica je ljubazno primala goste koji su joj doneli pregršt cveća i lične poklone. Nasmejana i vidno raspoložena, Maja se pobrinula da svaki gost ponaosob dobije potpuni „tretman“ te večeri. Sedmočlani bend je izvodio domaće hitove, dok u jednom trenutku njen prijatelj, poznati advokat Goran Petronijević nije uzeo mikrofon i zapevao izvorne narodne pesme.
Posle toga došlo je vreme da se poznata plavuša pobrine za potpuni ugođaj njenih gostiju, pa je i ona uzela mikrofon. Gostima se duhovitim komentarima između izvođenja pop pesama obraćala na engleskom jeziku, jer su stranci činili više od polovine zvanica. Ređali su se hitovi jugoslovenske zabavne muzike  uz koje su svi prisutni uživali.
- Nema veze što je moj rođendan, pevaću vam cele večeri - rekla je gostima, nazdravljajući vinom.
Ipak, u jednom trenutku je pevačima iz benda predala mikrofon i opustila se uz ples. Svi gosti su zaigrali posle večere.
Na meniju su se našli mnogi specijaliteti, ali su skoro svi pevačicini prijatelji tražili da probaju ćuretinu sa mlincima, poznati specijalitet splava-restorana na Dunavu.
Na kraju večeri, umesto rođendanske torte, Maja je odabrala da gostima budu posluženi različiti kolači. Punog srca, pevačica je sa prijateljima slavila do kasno rođendan, a potom je imala „težak“ zadatak, da sve bukete cveća i poklone smesti u prtljažnik automobila.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Leo Kravić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin