Pola sata sa... Danilo Ikodinović

Pola sata sa... Danilo Ikodinović

Autor: | 09/05/2012

0

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović, zahvaljujući nesumnjivoj harizmi, uvek je bio miljenik publike, a odličnim sportskim rezultatima potvrđivao je svoj status zvezde. Tri godine posle naglog prekida karijere zbog povrede u saobraćajnoj nesreći, on je pronašao novo zanimanje u ugostiteljstvu, a njegova kafana „Tako je suđeno“ jedna je od najpoznatijih u Novom Sadu. Međutim, i pored toga, Ikodinović želi da se vrati u Beograd odakle i potiče, ali za to čeka pravi trenutak. Iako posle razvoda od pevačice Nataše Bekvalac  retko priča o svom emotivnom životu, u poslednje vreme su ga povezivali sa mnogim devojkama, ali je on to odlučno demantovao.
Koliko vremena tokom dana provodite u kafani?
- Izmeđuosam i petnaest sati dnevno provedem u svojoj kafani.To je neminovno, jer kafana zahteva da budete njen rob ako želite da ona uspešno radi.
Da li je napornije ostvarivati najbolje sportske rezultate ili biti suvlasnik restorana?
-Tedve stvari suneuporedive. Biti vrhunski sportista je najlepša stvar na svetu, a biti vlasnik kafane ima svoju veliku draž, ali je definitivno mnogo nezdravije od sporta.
Pratite li našu vaterpolo reprezentaciju i družite li se sa nekim od bivšihsaigrača?
-Naravno da pratim i uvek mi je puno srce kada vidim kako moćno igraju i kako su izrasli u sjajne igrače. Družimo se koliko nam slobodno vreme to dozvoljava, ali ćemo se, definitivno,družiti ceo život.
Utičete li na vašeerke da se rekreativno bave sportom i mislite li da je to važno za zdravo odrastanje dece?
-Andrea se bavi tenisom i vidim da to mnogo voli. Hana još ne pokazuje afinitet prema sportu i nisam siguran da li će uopšte želeti da se bavi nekim od sportova.Smatram da je najvažnije da deca imaju svoje obaveze i odgovornosti. U kom je to oblikui u kojoj delatnosti, nije toliko važno.
Jeste li strog otac?
-Moj otac je prema meni bio strog, ali pravičan, tako da sam i ja takav prema Hani i Andrei. Mada, one su devojčice, tako da to zahteva da budemblaži nego što je bio moj otac. S druge strane, njih dve su veoma dobre i poslušne.
Nedostaje li vam nekada Beograd i poželite li da se ponovo vratite u prestonicu?
- Ja Beograd obožavam, mnogo mi nedostaje i nadam se da ću se uskoro vratiti u prestonicu. Ali nikad se ne zna šta život nosi.
U poslednje vreme su vas povezivali sa pojedinim damama, smeta li vam to što ste ponovo na stranicama tabloida?
- Više ne obraćampažnju na razne gluposti koje se pišu i koje pojedine osobe pričaju.Vodim jedan divan život i veoma sam zadovoljan.
Smatrate li tačnom izreku: "Bolje dobar razvod, nego loš brak"?
-Smatram da je ta izreka tačna, a u životu je najvažnije da se okružiteisključivo dobrim i pozitivnim ljudima.

Intervju: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još