Tatjana Vojtehovski: Kraj uzbudljive romanse

Tatjana Vojtehovski: Kraj uzbudljive romanse

Autor: | 21/05/2012

0

S početkom proleća, dugogodišnja novinarka Tatjana Vojtehovski odlučila je da otpočne novo poglavlje u životu. Ova odlučna i harizmatična dama iznenada je ostavila posao PR menadžera televizije "Pink" i novinarke u emisiji „Trenutak istine“ i shvatila da je pravo vreme da započne sopstveni biznis. Tako je najpre otvorila agenciju „Wojtehovski communication“, a potom i „Zoned Spa and Fitness by Tatjana Vojtehovski“, gde često uživa zajedno sa drugim klijentima iz Novog Sada. Međutim, promene kod atraktivne brinete se nisu dogodile samo na poslovnom već i na privatnom planu. Naime, nedavno je okončala dvoipogodišnju vezu sa biznismenom Nenadom N. Čankom. Vest da poznati par iz vojvođanske prestonice više nije zajedno mogla se čuti još pre nekoliko meseci, ali Tanja tada nije želela bilo šta da komentariše, već je početkom marta sa svojim tadašnjim partnerom došla na modnu reviju u „Bel Expo centru“ i na taj način svima dala do znanja kakav je njen emotivni status. Ipak, idila nije dugo potrajala, a na pitanje da li je okončala vezu, kratko nam je odgovorila.
-  Jesam.
Potom je uz veliki osmeh dodala:
- Ne spadam u ljude koji moraju po svaku cenu da budu u vezi. Biti sam ne znači biti usamljen. Ali, zašto mislite da sam sada sama.
Iako ne spada u ljude koji vole da intimni život dele sa javnošću, lepa četrdesetogodišnjakinja nam je ipak otkrila po čemu će pamtiti vezu sa uspešnim biznismenom sa kojim je počela da se zabavlja krajem 2009.
- Tu vezu ću pamtitpo svim lepim trenucima koji su se dogodili. Ne treba žaliti što nečega nema, već biti srećanšto se dogodilo - objasnila je poznata Novosađanka.
Nekadašnja autorka i voditeljka nekih od najgledanijih televizijskih emisija kaže da joj prijaju novi poslovi kojima se bavi, a od kada je otvorila spa i fitnes centar jedino se promenilo to što sada vežba u svom objektu.
- I dalje vežbam svaki dan, samo što to sadačinim u svom spa i fitnes centru, mada me trener i dalje maltretira, kao što je točinio i ranije. Volim kada ljudi dođu kod mene u spa jer mogu da dobiju nešto novo od programa, kao i drugačiji pristup osoblja. Raduje me kad mogu da sa članovima podelim sve benefite koje donosi fitnes, a koji su ifizičke i psihičke prirode - kaže Tanja.
I pored toga što je napustila posao PR-a na televiziji, ona nije odustala od poslova koji se odnose na medije i komunikacije, pa sada u svojoj agenciji za PR i marketing „Wojtehovski communication“ ima mogućnost da iskoristi znanje koje je stekla. U poslove njene agencije uključena je njena kćerka Tijana koja na Akademiji lepih umetnosti studira na odseku za produkciju, a po uzoru na majku,  koja je uvek radila nekoliko poslova istovremeno, ova mlada dama već godinu dana ima stalni posao.
- S obzirom na to da Tijana i radi i studira, za sada nema baš mnogo vremena za rad u agenciji. No, nas dve smo se dogovarale da kao agencija uradimo zajedno jedan projekat i ja se tome baš radujem - kaže na kraju ponosna majka.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još