Maja Lena Lopatni: Kraj duge romanse

Maja Lena Lopatni: Kraj duge romanse

Autor: | 01/06/2012

0

Jedna od takmičarki u rijaliti-programu „Vip Survivor“ Maja Lena Lopatni posle trideset dana borbe završila je takmičenje, a boravak na Kostariki učinio ju je umnogome zrelijom osobom. Ova dvadesetjednogodišnja studentkinja novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu odlučila je da učestvuje u popularnom takmičenju kako bi ispitala svoje sposobnosti i pokazala kakva je osoba. Posle povratka iz nacionalnog parka "Konkorvado", gde je provela trideset sedam dana, život kćerke, glumice Mije Begović i bivšeg vaterpoliste Ronalda Lopatnija dobio je potpuno novi tok.
- Moj cilj nije bio pobeda u „Survivoru“ već sam želela da ispitam svoje mogućnosti, jer smatram da mi u ovim godinama to iskustvo mnogo znači. Osim toga, u hrvatskim medijima je stvorena slika o meni kao razmaženoj tinejdžerki i žarko sam želela da pokažem ljudima kakva sam zapravo. Roditelji su me odmah podržali u tome. Mama se takođe takmičila sa mnom, dok je tata bio uz mene, kao i uvek, jer je on moj najbolji prijatelj - počinje priču atraktivna studentkinja koja tvrdi da je od početka znala da će njen život postati bolji po završetku takmičenja.
- Primećujem da sam sada zrelija osoba nego pre takmičenja, a mnogi koji prate rijaliti rekli su mi da sam bila veoma naivna, za razliku od mnogih drugih takmičara koji su bili dvolični i proračunati. Znala sam da će moj život biti drugačiji i bolji po povratku sa Kostarike, naročito u poslovnoj sferi. Sada sa Nevenom Ciganovićem i Aleks Grdić radim promotivne žurke „Survivora“ po Hrvatskoj, a otvaraju mi se i druge mogućnosti. Jedino što ću sada morati malo više da učim,  pošto sam propustila jedan ispitni rok zbog snimanja, ali zato u junu planiram sve da nadoknadim, tim pre što sam prošle godine bila najbolji student na godini.
Iako su joj se na poslovnom planu dogodile lepe stvari, nešto više od mesec dana provedenih van civilizacije bilo je presudno da prekine vezu sa dve godine starijim bokserom Alenom Maksimovićem, sa kojim se zabavljala četiri i po godine.
- On mi je pružio podršku kada sam odlučila da učestvujem u „Survivoru“, ali je naša veza okončana posle mog povratka. Uradio je neke ružne stvari, tako da više nije vredan toga da pričam o njemu. Nas dvoje smo dugo bili zajedno i sa njim sam imala prvu dugu i ozbiljnu vezu koja je počela još dok sam bila srednjoškolka. Ipak, tek sad shvatam da ga nisam dobro poznavala jer sam nedavno videla i njegovo drugo lice koje mi se nimalo nije dopalo - objašnjava Maja, koja tvrdi da joj je bivši momak zamerio zbog bliskog odnosa sa Ognjenom Kajganićem na pustom ostrvu.
- Zamerio mi je mnogo toga, a najpre mu se nije dopao moj odnos sa Ognjenom, ali to nije bilo presudno za kraj naše veze.
Simpatičnu studentkinju često povezuju sa našim rukometašem, ali ona tvrdi da su emocije između njih samo prijateljske.
- Nas dvoje smo se zbližili i jednostavno se obožavamo. On je prva osoba sa kojom se čujem kada dođem u Beograd. Znam da nikada ne treba reći nikad, ali kako sada stvari stoje ne bih mogla da zamislim sebe u vezi sa njim. Osim sa Ognjenom ostala sam u odličnim odnosima i sa Sebastijanom Flajsom, Vladom Vuksanovićem i Milanom Gromilićem. To su ljudi sa kojima se svakodnevno čujem i koji su mi postali prijatelji. Ima i onih koji su me razočarali, ali ne bih da ih imenujem - zaključuje buduća novinarka.

Tekst: Ivana Nikolić
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin