Bojan Marović: Spreman sam za brak

Bojan Marović: Spreman sam za brak

Autor: | 14/06/2012

0

Popularni crnogorski pevač Bojan Marović, miljenik pripadnica nežnijeg pola, svoj treći studijski album „Za tebe i mene“ prošle nedelje je promovisao u Zagrebu, jer je njegov album izašao i u Hrvatskoj. Naišao je na odličan prijem publike i medija, jer je novi izvođač na njihovom muzičkom tržištu.
Uspešni muzičar je nedavno snimio i spot za naslovnu numeru „Neka te ljubi“, na granici Makedonije i Grčke. Talentovani dvadesetosmogodišnjak iz Podgorice, koji živi i radi u Beogradu, sve životne i poslovne uspehe deli sa dvadesetdvogodišnjom Lorenom Orlić, koja studira ekonomiju. Ljubavni par koji je zajedno već skoro tri godine, živi pod istim krovom, što se Bojanu dopada.
Marović  za magazin „Hello!“ kaže da se oboje još navikavaju na zajednički život koji su nedavno otpočeli.
- Život pod istim krovom nam ne ide loše, budući da se oboje još navikavamo na to. Sve zajedno radimo u kući, dopunjujemo se u obavezama, i poslove ne delimo na muške i ženske. Svaki muškarac pored sebe želi savršenu ženu, pa mislim da je Lorena najbolji izbor za mene. Najviše od svega mi znači to što me u svemu podržava. Modeling je za nju hobi, još studira. Uzoran je student, fokusirana je na studije- ne skriva ponos markantni pop-pevač dok govori o svojoj izabranici.
- Mnogo radim, i moj tempo života niko ne može da sustigne. Vodim dinamičan život, što naš odnos nekada čini komplikovanim. Lorena iza sebe ima mnogo neprospavanih noći zbog bojazni da mi se nešto ne desi kada zna da zbog nastupa putujem celu noć. Brine se zbog čestih putovanja, i nagovorila me je da zbog sigurnosti na putu kupim veći i nov automobil. Lorena se našla u mojim pesmama - govori o svojoj partnerki Bojan, ističući da sanja o tome da ima veliku porodicu.
- Voleo bih da dobijem što više dece, to bi mi bio najveći uspeh u životu. Voleo bih da budem najbolji otac na svetu. Ipak, za to bi trebalo imati mnogo vremena i posvetiti se roditeljstvu na pravi način. Moj otac se oženio sa devetnaest godina, majka sa petnaest, a dobila me je sa sedamnaest. To je bila ljubav na prvi pogled. Rastao sam u veoma srećnoj porodici. Okružen tolikom ljubavlju, naučio sam da roditeljstvo nosi veliku odgovornost i da je prelepo imati decu. Čovek bi trebalo da oseti da čvrsto stoji na zemlji i da je zreo, onda shvati da može da postane roditelj, a da žena pored njega može da bude majka - kaže Bojan koji je završio Muzičku akademiju na Cetinju. On planira da njegovo venčanje ne bude veliko.
- Rekao sam Loreni da zna da su mi velike svadbe mrske. Samo nekoliko dragih ljudi može biti prisutno na intimnom venčanju pored mora. Od rođenja sam pored vode, tu sam odrastao i smatram da je ona izvor svega. Mislim da ćemo se tako venčati, u vodi, samo ostaje da vidimo da li će i matičar zagaziti u vodu na ceremoniji - smeje se Bojan.
- U poslednje vreme mnogi se venčavaju na Maldivima. To sigurno neće biti moj izbor. Moja želja je da se venčam na Crnogorskom primorju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti