Ivana Maksimović: Neizmerna radost zbog srebrnog odličja na OI

Ivana Maksimović: Neizmerna radost zbog srebrnog odličja na OI

Autor: | 23/08/2012

0

Dvadesetdvogodišnja sportistkinja Ivana Maksimović prvi put je ove godine učestvovala na Olimpijskim igrama u Londonu i već je uspela da osvoji srebrnu medalju, što je njen najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri.Iako još nije svesna uspeha koji je postigla, atraktivna crnka se čitavog života pripremala za ovaj događaj, pa zato i dobar rezultat nije izostao.
- U Londonu sam prvi put učestvovala na "Olimpijskim igrama" i nisam ni sanjala da ću osvojiti medalju. Bila sam u odličnoj formi i u poslednje vreme postizala sam dobre rezultate tako da sam očekivala odličan plasman, ali ne i drugo mesto. Još ne mogu da verujem šta sam postigla, ali ni da opišem svoju sreću zbog toga. Uvek kada pogledam medalju srce mi je puno - kaže Ivana.
I pored toga što postiže vrhunske sportske rezultate, atraktivna crnka ne zapostavlja ni svoje obrazovanje, na trećoj je godini studija.
- Školujem se na univerzitetu „Singidunum“ i za sada mi dobro ide. Pošto sam još mlada ne razmišljam o tome čime ću se baviti po okončanju profesionalne karijere, jer smatram da je za to još rano. Najvažnije mi je da postignem što bolje rezultate u sportu - kaže Ivana koja slobodno vreme voli da provodi sa prijateljima.
- Kada sam na takmičenjima, roditelji uvek putuju sa mnom, zato vreme u Beogradu uglavnom posvećujem bratu i prijateljima. Volim dobre filmove i muziku, šetnje, i uživam u svim stvarima kao i većina mladih mojih godina - iskrena je simpatična sportistkinja.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin