Marko Kon: Venčanje iz snova

Marko Kon: Venčanje iz snova

Autor: | 27/08/2012

0

U želji da njegovo venčanje bude drugačije i neobičnije od drugih, muzički producent i aranžer Marko Kon svojoj devojci Milici, studentkinji prava, zavetovao se na večnu ljubav u Las Vegasu. Nekadašnji srpski predstavnik evrovizijskog takmičenja i dvadesetpetogodišnja brineta sudbonosno “da” izgovorili su u "gradu greha" i vrhunske zabave 23. jula u “Greslend kapeli”, u kojoj su se venčali Elvis i Prisila Prisli. Zaljubljeni par je odlučio da sveti čin venčanja obavi tačno na dvogodišnjicu zabavljanja u prisustvu najbližih članova Markove porodice. Budući da su oboje priželjkivali neobično venčanje, ugođaj tokom i posle svečane ceremenije bio je savršen i u potpunosti je zadovoljio njihova očekivanja. Puni utisaka i nežnih emocija Marko i Milica odlučili su da svoje impresije sa svadbene ceremonije iz Las Vegasa podele sa čitaocima magazina „Hello!“.
- Bilo je predivno, romantično, avanturistički, neuobičajeno i "blesavo", na nama svojstven način. Divno smo se proveli na našem venčanju - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kažu srećni mladenci Milica Stojanović i Marko Kon.
- Oduševljeni smo. Imaćemo svašta da prepričavamo prijateljima, a i unucima ako Bog da. Biće zanimljivo kad jednog dana stavim unuka u krilo, pa mu ispričam kako sam baku vodio u Las Vegas da se oženim s njom, jedva čekam - šaljivo i zadovoljno kaže mladoženja dok nežno gleda izabranicu svoga srca.
Da li ste imali tremu?
Marko
: Mislim da sam ja bio nervozniji, na šta je uticao i umor od puta, bio sam potpuno neispavan.
Milica: I ja mislim da je Marko imao veću tremu, dok sam ja bila sasvim opuštena.
Koga ste uzeli za kumove i ko je od vaših najmilijih prisustvovao svečanoj ceremoniji?
Marko
: U Americi je uloga kumova drugačija nego kod nas, kumovi su tamo samo svedoci identiteta. Naši kumovi su bili moja sestra Nina i njen suprug Predrag, a bili su prisutni i moji roditelji, majka Aleksandra i otac Jovan.
Ko je bio zadužen za biranje burmi?
Milica: Ja sam se pobrinula za burme koje su fantastične. Izrađene su od belog zlata, veoma su otmene, jednostavne, a elegantne.
Kako je izgledao čin venčanja?
Milica: Venčao nas je velečasni Karlos Valesilas, čiji je govor bio veoma simpatičan, pre svega romantičan jer je svaka izgovorena reč posvećena slavljenju ljubavi.
Marko: U Americi, kao multikulturalnom društvu, uobičajena su venčanja parova različitih veroispevesti. Sveštenici, koji su ujedno i matičari, izvode obrede koji su u saglasnosti sa svim verama. Uobičajeno je da se takvi brakovi sklapaju. Nijedna crkva u Americi ne insistira na tome da postaneš njen član da bi se venčao, što u Srbiji nije slučaj.
Milica: Ceo čin venčanja protekao je uz muziku Elvisa Prislija, što nam se veoma dopalo.
Opišite nam pripreme za venčanje, jeste li imali šminkera, frizera?
Milica:
Ja jesam. U Hotelu „Golden Nugget“, u kome smo odseli u Las Vegasu, koristila sam usluge frizera i šminkera. Inače, to je jedan od najčuvenijih hotela u Vegasu, sa najdužom tradicijom. Nalazi sa na Frimontu i iz naše sobe imali smo pogled na čuvenog svetlećeg kauboja.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin