Bebi bum: Uloga o kojoj su maštali

Bebi bum: Uloga o kojoj su maštali

Autor: | 23/09/2012

0

Kamila Alveš
Ponosni roditelji četvorogodišnjeg dečaka Levija i trogodišnje devojčice Vide, glumac Metju Mekonahi i brazilska manekenka Kamila Alveš očekuju treće dete. Srećni par je u vezi od 2006. godine. Šarmantni glumac je zanosnu manekenku zaprosio na Bozić 2009. Zaljubljeni par je bio veren sve do juna ove godine, kada su odlučili da se venčaju. Svečanu ceremoniju, koja je trajala tri dana, upriličili su na privatnom posedu u Teksasu. Na takav korak odlučili su se zbog dece kako bi se seaćala tog divnog čina kada su im se roditelji zavetovali na večnu ljubav.
Par je do sada imao zanimljivu godinu, preselili su se u Teksas, zatim je usledilo romantično venčanje a sada očekuju proširenje porodice. Po svemu sudeći 2012, za poznatog glumca i manekenku biće godina za pamćenje.

Dru Barimor
Holivudska zvezda Dru Barimor sa suprugom Vilom Koplemanom čeka prvo dete. Budući da mnogi roditelji tvrde da se život drastično menja nakon rođenja deteta, Dru i Vil daju sve od sebe da uživaju u danima dok su još sami, iščekujući dolazak na svet njihove bebe .
Ovo je glumičin treći brak, a Kopelmana je upoznala pre dve godine kada su bili u kratkoj vezi, koju su obnovili februara 2011. godine. Decembra iste godine, Vil ju je zaprosio. Iako nikada nije potvrdila da je trudna, Dru ponosno pokazuje trudnički stomak. Prijatelji poznatog para izjavili su da je glumica želela venčanje, ali da nije htela da pravi veliku pompu od toga, već je htela da to obavi pre nego što se porodi. U stilu velikih zvezda, glumica i tokom poslednjih nedelja trudnoće vredno vežba prenatalnu jogu jer želi da zadrži dobru kondiciju.

Megan Foks

Zvezda romantičnih komedija, zanosna Megan Foks očekuje prvo dete sa suprugom Brajanom Ostinom Grinom. Par nije otkrivao previše informacija o trudnoći lepe glumice, ali su izjavili da vole decu, a Megan je istakla kako je uvek bila dobra bebisiterka i kako joj ne pada teško da se poistoveti sa decom.
Zapravo, Megan Foks je već pokazala roditeljske sposobnosti pomažući suprugu Grinu u odgajanju njegovog desetogodišnjeg sina Kasijusa, kog je dobio iz prvog braka..
- Megan je odlična maćeha, moj sin je obožava, imaju divan, poseban odnos i veoma se vole - rekao je on.
Termin porođaja najavljen je za jesen, a Megan je uverena da se neće zaustaviti na jednom detetu, jer želi najmanje dvoje ili troje dece.

Riz Viterspun
"Oskarovka" Riz Viterspun provodi kvalitetno vreme sa suprugom Džimom i njeno dvoje dece, i svi uzbuđeno očekuju novog člana porodice. Polovinom prošlog meseca Riz i Džim su u kasnim satima posetili bolnicu što je navelo na spekulacije o prevremenom porođaju. Riz je tom prilikom hospitalizovana i u bolnici je provela nekoliko dana. Lekari su objasnili da u poodmakloj trudnoći poseta bolnici neophodna i da je sada sve u najboljem redu. Inače, zanosna glumica ima dvanaestogodišnju kćerku Avu i sina Dekona iz prethodnog braka, dok će njenom sadašnjem suprugu ovo će biti prvo dete.
Par se venčao u martu prošle godine na prelepom ranču u Kaliforniji, na privatnoj ceremoniji za najbliže prijatelje i porodicu.

Adel
Popularna britanska pevačica, dobitnica "Gremi" nagrade, Adel očekuje prvo dete sa dečkom Simonom Koneckim, sa kojim se zabavlja od prošlog leta. Par je izuzetno srećan i posvećen kako divnom događaju koji ih očekuje, tako i jedno drugome. Simon iz prethodnog braka ima petogodišnju devojčicu, a Adele je izjavila kako bi volela da do tridesete godine bude majka trojice sinova.
Obaveštenjem na svom zvaničnom sajtu Adel je u junu navela da želi da njeni obožavaoci čuju divnu vest direktno od nje, podelivši sreću sa milionima ljudi koji vole njenu muziku, al i zamolila je sve da poštuju njenu privatnost. Od tada se Adel povukla iz javnog života da bi se u potpunosti posvetila porodici. Da li će ponoviti uspeh prvog albuma pod nazivom „21“ neko vreme neće se znati, jer je izvesno da se pevačica odlučila na dugu pauzu u karijeri . Umesto novih kompozicija ona predano priprema dečiju sobu.

Sara Mišel Geljar

Glumački par Sara Mišel Geljar i Fredi Princ Junior upoznali su se tokom snimanja horor filma „Znam šta ste radili prošlog leta“ 1997. godine. Posle prelepe tri godine zabavljanja venčali su se u Meksiku, a nekoliko godina kasnije dobili su devojčicu Šarlot Grejs. Uskoro će dvogodišnja Šarlot imati mlađeg brata sa kojim će moći da se igra. Ponosna majka provodi trudničke dane u dugim šetnjama sa kćerkom na Beverli hilsu . Porodica i prijatelji tvrde da su Sara i Fredi veoma posvećeni roditelji kojima je porodica i dobrobit dece na prvom mestu, daleko ispred karijere i poslovnih obaveza.

Džeki Ejnsli
Prošetavši crvenim tepihom na premijeri filma „Uspon mračnog viteza“ Džeki Ejnsli je ponosno pokazala svoj stomak. Devojka šarmantnog Gaja Ričija očekuje njihovo drugo zajedničko dete.
Pre godinu dana zanosna manekenka na svet je donela sina Rafaela i ubrzo nakon njegovog rođenja zaljubljeni par je izjavio kako oboje maštaju o velikoj porodici i da im se čini da se njhovi planovi brzo i uspešno ostvaruju.
Par se upoznao u maju 2009. godine na zabavi zajedničkog prijatelja, a romansu je otpočeo nekoliko meseci kasnije. Riči ima biološkog sina Roka sa bivšom suprugom Madonom, sa kojom je i usvojio šestogodišnjeg Davida.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin