Golf turnir: Spoj mode i sporta

Golf turnir: Spoj mode i sporta

Autor: | 24/09/2012

0

U jedinstvenom ambijentu golf kluba „Beograd“ na Adi Ciganliji mnoge poznate ličnosti okupile su se da bi uživale u „Boss Store Beograd Golf Masters turniru“, kao i u modnoj reviji na kojoj je prikazana nova kolekcija prestižnog brenda "Hugo Boss". Prisutni su proveli prijatno popodne uživajući u odličnom izboru hrane i pića, kao i zanimljivom programu koji su osmislili organizatori. Ova manifestacija se već nekoliko godina održava na istom mestu, a stilista Ašok Murti uvek je do sada bio prisutan kao jedan od zaposlenih u kompaniji „Hugo Boss“.
- Tradicionalno imamo odličnu saradnju sa golferima, jer na Adi Ciganliji svake godine predstavljamo novu kolekciju iz linije „Green“. Reč je o odeći namenjenoj sportistima, prvenstveno onima koji se bave golfom, a zaštitno lice je nemački golfer Martin Kajmer, inače aktuelni svetski prvak - kaže Ašok.
- Do sada, nažalost, nisam imao priliku da se oprobam u golfu iako me dugo već mnogi prijatelji nagovaraju. Mnogo ljudi sa kojima sam blizak bave se tim sportom, a na takmičenju koje je ovog puta održano moje najbolje drugarice sa fakulteta Dragana i Danica osvojile su dva prva mesta. Za sada nisam našao vremena da i sam zaigram, jer se golf igra danju, a ja sam više noćni tip i tek kada počinje da pada mrak, mogu da radim bitne stvari - objašnjava jedan od naših najuspešnijih stilista.
Za razliku od njega, voditeljka televizije „Pink“ Minja Miletić, koja se ovog puta prvi put našla na terenu, odlučila je da odmah iskoristi priliku i oproba se u tom sportu. Sama kaže da nije pogrešila.
- Provela sam veoma lepo popodne. Pošto nikada do sada nisam imala priliku da se oprobam u tom sportu smatrala sam da je pravi trenutak i nisam se pokajala. Ranije mi se činilo da je golf prilično statičan i da se tokom mečeva ne dešava ništa zanimljivo, ali su me članovi kluba „Beograd“ uverili da je potpuno obrnuto. Kada sam počela da igram, shvatila sam da je taj sport interesantan, pa ću možda upisati časove golfa - kaže Minja.
- Organizatori su se potrudili da se svi osećamo odlično i na divan način su spojili sport i modu pa smo mogli da uživamo u raličim sadržajima.
I Minjina koleginica Tanja Rađenović deli iste utiske sa ove manifestacije.
- Drago mi je što su me prijatelji koji drže radnju "Hugo Boss" u Beogradu pozvali da sa suprugom i kćerkama provedem jedno predivno popodne. Ambijent golf kluba „Beograd“, na Adi Ciganliji, prava je gradska oaza gde se čovek lepo oseća i srećna sam što u našoj prestonici postoje takva mesta - u dahu kaže Tanja.
- Moj drug Neven Bošković, koji godinama igra golf, ovog puta mi je pokazao neke osnove i čak mi je rekao da posedujem talenat, što me je obradovalo. Inače, moja deca, koja pohađaju francusku školu, prošle godine imala su priliku da se oprobaju u tom sportu i ispostavilo se da im je golf veoma interesantan. Ukoliko budu izrazili želju da počnu rekreativno da se bave time, potrudiću se da im to i omogućim - kaže Tanja.
Na kraju uzbudljivog golf turnira najbolje plasiranima su dodeljene nagrade, na kojima su im svi od srca čestitali.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin