Jovana Nikolić: Dete kao kruna ljubavi

Jovana Nikolić: Dete kao kruna ljubavi

Autor: | 12/11/2012

0

Otkako se pojavila na pop sceni srpske muzičke industrije, talentovana pevačica Jovana Nikolić gradila je svoj put pesmama, ne želeći da govori o emotivnom životu. Iako su više puta u medijima objavljivane slike, kao i detalji njene emotivne veze sa Markom Miškovićem, filmskim producentom i sinom Miroslava Miškovića, predsednika kompanije „Delta“, lepa Beograđanka izbegavala je pitanja na tu temu. Ipak, kako se skladna romansa kćerke proslavljenog režisera Božidara Nikolića i uspešnog Beograđanina „zaokružila“ na najlepši mogući način, jer zaljubljeni par iščekuje rođenje prvog deteta, Jovana je konačno priznala da je u vezi sa mladim Miškovićem.
- Nadali smo se da javnost neće tako brzo saznati za to. Sada nam ostaje da potvrdimo da očekujemo rođenje deteta - kroz osmeh kaže za magazin „Hello!“ pevačica prelepog glasa koja je publiku osvojila hitom „Moli, moli“.
Zaljubljeni par je presrećan što će za tri i po meseca dobiti prvo dete. Ultrazvuk im je nedavno „otkrio“ da je beba ženskog pola. Među imenima koje su za svoju naslednicu brižljivo smišljali najviše im se dopada Antonina, te su bližnjima radosno saopštili da će se njihova kćerka tako zvati.
Par je nedavno boravio u Los Anđelesu, za koji je tridesetogodišnji Marko poslovno vezan kao filmski producent. Naime, koproducent je nagrađivanog ostvarenja „Koriolan“, reditelja Ralfa Fajnsa, a angažovan je na snimanju novog filmskog ostvarenja “Vazdušni most“, čija bi prva klapa uskoro trebalo da padne u Los Anđelesu. Posle jednomesečnog boravka u „gradu anđela“, emotivni dvojac boravio je u Londonu, koji ima posebno mesto u Miškovićevom srcu. U prestonici Velike Britanije Marko je živeo nekoliko godina dok je studirao, pa tamo ima mnogo dobrih prijatelja. Plan budućih roditelja je da ove nedelje doputuju u Beograd i neko vreme provedu sa svojim porodicama.
Šarmantna pevačica odličnih vokalnih sposobnosti prvi put je fotografisana sa Markom pre tri godine, kada su krstarili jahtom duž hrvatskih ostrva. Njihova veza je od početka bila skladna, svako je gradio svoju karijeru, ali su uvek jedno za drugo imali vremena. Emotivni par, koji je oduvek preferirao druženje sa prijateljima, presrećan je što će petogodišnju romansu krunisati rođenjem bebe. Članovi njihovih porodica su se veoma obradovali lepoj vesti. Devojčica, koja će na svet doći za tri i po meseca, prvo je dete poznatog para, pa su Jovani i Marku dragoceni saveti starijih članova njihovih porodica. Radosnoj vesti posebno su se obradovale Jovanina sestra Maša Nikolić-Karić i Markova sestra Ivana Mišković-Karić. I Markova i Jovanina sestra imaju po dvoje dece, pa su presrećne što će u veliku porodicu stići prinova.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin