Zvonko Marković: Posao i druženje u Crnoj Gori

Zvonko Marković: Posao i druženje u Crnoj Gori

Autor: | 15/12/2012

0

U prelepom ambijentu hotela „Maestral“ u Bečićima priznati kreator Zvonko Marković predstavio je svoju novu liniju večernjih haljina prigodnih za predstojeće novogodišnje praznike. Poslovni boravak na Crnogorskom primorju daroviti modni dizajner iskoristio je i za kratak predah i zaslužen odmor posle stvaranja maštovite kolekcije koja je izmamila uzdahe brojnih dama.
- Već nekoliko puta na poziv ljudi iz Crne Gore prikazivao sam svoje kreacije na primorju. Inače, kad god sam na moru, poslovno ili privatno, uvek maksimalno iskoristim vreme da što više uživam u lepotama primorskog ambijenta i očaravajućeg mirisa mora kako bih akumulirao pozitivnu energiju i poneo je u stresni gradski život. Ovoga puta na putovanje sam krenuo sa grupom saradnika koji su, između ostalog, snimili i video materijal o našem provodu u Budvi, pripremama i realizaciji revije. Prelepe crnogorske manekenke su fenomenalno dočarale ono što moje kreacije simbolišu, a to je gracioznost. Na velikoj sceni, na kojoj je održana revija, dominirali su video-bim i odlično osvetljenje. Sjajna organizacija bila je važan deo poduhvata organizatora "Fešn konekšna" čiji je cilj da poboljša internacionalnu modnu razmenu i scenu te zemlje.
Modni znalac Zvonko Marković rođen je u Podgorici, gde je živeo do svoje desete godine, iako je rano otišao za Beograd, on je nastavio da brižljivo neguje prijateljstva iz najlepšeg perioda detinjstva, pa se i ovom prilikom susreo sa dragim prijateljima.
- Drago mi je što su moji prijatelji bili moji specijalni gosti na reviji u hotelu "Maestral". Posebno mi znači to što je moj brat, specijalno ovim povodom, doputovao iz Pariza kako bi me podržao i video moje najnovije radove, jer kada sam ih premijerno prikazao u Beogradu, on nije uspeo da prisustvuje reviji iako je to želeo.
Tokom boravka na Crnogorskom primorju, talentovani umetnik imao je priliku da obiđe Sveti Stefan, koji je, inače, zatvoren za posetioce, ali on je imao tu privilegiju.
- Proleće u novembru svima nam je prijalo, vreme smo provodili na Kraljevoj plaži i u spa-centru hotela "Maestral", čije me je osoblje osvojilo ljubaznošću i sjajnom uslugom.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin