Seka Aleksić: U susret prazničnoj euforiji

Seka Aleksić: U susret prazničnoj euforiji

Autor: | 25/12/2012

0

Treću godinu zaredom, u prijatnom ambijentu restorana “Institucija”, na Bežanijskoj kosi, folk diva Svetlana Seka Aleksić upriličila je prednovogodišnju gozbu za svoje kolege, prijatelje, saradnike i pripadnike “sedme sile”. Kao i svake godine, zavodljiva domaćica svojski se potrudila da svojim zvanicama ulepša veče dobrom muzikom, kao i obiljem ukusnih specijaliteta serviranih na bogatoj trpezi „švedskog stola“. Budući da se veoma raduje novogodišnjim praznicima, folk diva poželela je da se po njenoj zamisli dekoriše sala u kojoj je priredila parti. Pored maštovitih aranžmana sa crvenim kuglama, na ulazu u svečanu salu dominirala je novogodišnja jelka, okićena vatrenocrvenim i ukrasima boje zlata. Kao i prethodnih godina, svakog gosta na stolu je čekao simbolični novogodišnji paketić u kome su se nalazili ručno pravljeni kolači.
Vidno raspoložena, s obzirom na to da je iza sebe ostavila uspešnu godinu i na poslovnom i na privatnom planu, u društvu supruga Veljka dočekivala je goste. Ležerno odevena u džins i crni sako, sa znatno kraćom kosom, zgodna brineta dobila je pregršt komplimenata na račun svog izgleda. Polaskana komentarima Seka je goste srdačno ljubila i grlila, poželevši im svu sreću u narednoj godini.
Među prvima te večeri na vratima restorana pojavila se Tijana Dapčević. Za njom su stigli Aca i Sonja Vuksanović, kao i fotograf Miloš Nadaždin. Među poslednjim zvanicama došla je Lepa Brena.
- Zaista sam polaskana što sam treću godinu zaredom u prilici da prednovogodišnju euforiju podelim sa dragim ljudima. Atmosfera je kao i uvek na mojim zabavama bila krajnje opuštena. Verujem da su svi, kao i ja, uživali - na početku razgovora za magazin “Hello!” kaže Svetlana Aleksić.
Vesela domaćica bila je oduševljena pažnjom gostiju, koji su je obradovali različitim poklonima. Osim raskošnih buketa cveća, među najoriginalnijim darovima našle su se figurice Sekinih omiljenih crtanih junaka Mini i Mikija Mausa, napravljene od marcipana, koje je dobila od svoje stilistkinje.
U pauzama dobre svirke gosti su se sladili ukusnim delikatesima, pažljivo serviranim u dnu sale na „švedskom stolu“. Budući da je bilo vreme posta Aleksićeva je insistirala da se na trpezi nađe obilje posne, ali i mrsne hrane. Osim raznovrsnih salata od morskih plodova, piletine i ćuretine, ukusnih suhomesnatih proizvoda, pita, predivno aranžiranih slatkiša, prisutne je najviše obradovao simpatično serviran prebranac u bundevi i biftek u maslinovom ulju.
- Moja porodica je uvek bila domaćinska. Za nas je gost uvek bio svetinja, pa smo se trudili da ga uvek dobro ugostimo i počastimo. Mada vodim računa o ishrani, priznajem da sam veliki gurman, te mi je važno da na gozbama koje moj suprug i ja organizujemo bude servirana dobra i ukusna hrana. Nadam se da i moji gosti tako misle - kaže tridesetjednogodišnja pevačica, koja je poslednjih dana vidno promenila imidž. Zašto joj je ten postao bleđi, a kosa znatno kraća, ona kaže:
- Godinama sam, zarad preplanulog tena, posećivala solarijume. Sada sam odlučila da prekinem tu praksu, na prvom mestu zarad zdravlja, a potom i zato što želim da idem u korak sa svetskim trendom, koji svetao ten propagira kao najpoželjniji u narednoj godini. Volela bih da moje lice bude poput lica Monike Beluči i pevačice Kajli Minog koje nikada nisu potpale pod uticaj mode preplanulog tena - ističe Aleksićeva koja je 24. decembra otputovala na turneju u Australiju.
Pre novogodišnje noći kada će nastupiti u Melburnu, popularna zvezda održaće koncerte u Pertu, Brizbejnu i Adelejdu, a posle „Nove godine“ očekuje je spektakularni nastup u Sidneju. Na njenu veliku radost organizator turneje “Grand event” još pre njenog odlaska potvrdio joj je da je zainteresovanost za njene nastupe ogromna. Posle novogodišnjih praznika, Seka sa suprugom Veljkom planira odmor na nekoj od atraktivnih egzotičnih destinacija.

Tekst: Life Content, Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin