Rade Šerbedžija: Praznični dani u Beogradu

Rade Šerbedžija: Praznični dani u Beogradu

Autor: | 27/12/2012

0

Proslavljeni glumac u holivudskoj filmskoj produkciji Rade Šerbedžija obradovaće mnogobrojne fanove njegovog muzičkog izraza koncertima koje će održati u Beogradu. Za 27. i 28. decembar čuveni umetnik zakazao je solističke koncerte pod nazivom “Imam pjesmu za tebe”, koje će održati u “Madlenianumu”.
Dva decembarska koncerta sa njegovim orkestrom “Zapadni kolodvor bend” biće odličan povod da provede novogodišnje praznike u srpskoj prestonici. Harizmatični šezdesetšestogodišnjak izvešće u intimnoj atmosferi teatra u Zemunu poznate hitove, kao i starogradske pesme. Na koncertu će biti i poezije, što je karakteristično za Šerbedžijine nastupe na kojima je uvek interaktivna komunkacija između njega i publike.
Poznati boem raspoloženo za magazin „Hello!“ govori o prazničnom porodičnom okupljanju i predstojećem boravku u Beogradu, dok sedi sa društvom u restoranu u Rijeci.
- Pevaću neke stare pesme, obrade, i nove numere. Biće svega i svačega. Nedavno sam nastupao na sarajevskom koncertu mog prijatelja Kemala Montena, ali ne verujem da će on moći da pogleda moje koncerte jer mu je to naporno zbog njegovog zdravstvenog stanja. Inače, Kemo je bolje i ima optimistične planove koji su vezani za zdravlje. Beogradsku publiku očekuju iznenađenja na koncertima. Veoma se radujem dolasku u Beograd i jako mi se dopada enterijer teatra u kome ću pevati - kaže junak filma „Nemoguća misija" koji zbog posla putuje po celom svetu, ali je njegov dom u Rijeci. On obožava Beograd koji će ovog puta posetiti sa celom porodicom, i tu će proslaviti „Novu godinu“.
- U poslednje vreme uvek slavim „Novu godinu“ u prestonici Srbije. Cela familija dolazi sa mnom u Beograd. Pored mene biće tu i supruga Lenka, kao i deca: Nina, Vanja i Mimi, a i stariji, Danilo i Lucija. Sedećemo kod kuće i dočekati 2013. godinu na okupu, toga smo željni. Moji unuci, Sergej i Anastasija, koje mi je podarila kćerka Lucija, takođe će biti u Beogradu sa nama. Njima nije prvi put da borave u srpskoj prestonici. Oni stalno dolaze sa majkom u Beograd jer Lucijin muž Filip Gajić tu živi - kaže Rade, koji kada je u glavnom gradu Srbije, često boravi u stanu njegove tašte Nine Udovički, za koji je pre nekoliko meseci u medijima objavljeno da je opljačkan.
- Dugo sam bio u Kanadi jer sam snimao seriju, ali sigurno to nisam ja učinio. Ukrao sam mojoj tašti kćerku, to je dovoljno od mene - duhovit je slavni glumac koji je više od tri meseca proveo u Kanadi gde je snimao seriju poznate „ABC“ produkcije, „Red Widow“ - „Crna udovica“, čije će epizode uskoro ponovo snimati. Šerbedžija ističe da je često u kontaktu sa Anđelinom Džoli, koja je prošlog leta bila njegov gost na Brionima.
- Čujem se često sa Anđelinom, mi smo prijatelji. Sledeće godine ću je ponovo pozvati u naš teatar „Ulysses“, verujem da će ponovo doći - završava osnivač tog letnjeg pozorišta kojim se prošle godine oduševila slavna holivudska glumica i rediteljka.

Izvor: Life Content, Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti