Poznati u Aspenu uživali u šetnjama i skijanju, a najviše u šopingu na najpoznatijoj američkoj planini

Poznati u Aspenu uživali u šetnjama i skijanju, a najviše u šopingu na najpoznatijoj američkoj planini

07/01/2011

0

Dok su neumorni paparaci nedavno vrebali poznate na ulicama popularnog skijališta Aspen u Koloradu, mislili su da su u centru Los Anđelesa. Poznatih ličnosti je bilo više nego svih ranijih godina. Izreka „Poznati u Aspen dolaze da bi se osećali normalno, a normalni da bi se osećali poznato“ očigledno više ne važi, jer su svetske zvezde bukvalno bežale od paparaca na ulicama grada. Otkako više nije partner Paris Hilton, bejzbol igrač Dag Reinhart nije se u javnosti pojavljivao sa novom devojkom, pa američki mediji sumnjaju da pati za bogatašicom. Na skijanju je stalno telefonirao i delovao nespokojno.
Glumica Kejt Hadson na popularnoj planini nije bila u muškom društvu iako je nedavno povezivana sa frontmenom grupe „Mjuz“. Kao i svake zime, boravila je s majkom Goldi Houn i očuhom Kurtom Raselom. Dok je mlada Kejt pokušavala da se zagreje naizmenično ispijajući vrelu kafu i čaj, njena majka je bila prava atrakcija, hrabro se šetajući oskudno odevena po hladnoći. U jednom trenutku skinula se u majicu bez rukava na kojoj je bio komični natpis „Duhovni gangster“, a na glavi je imala krznenu šubaru. Vitalna šezdesetpetogodišnjakinja izazvala je veliku pažnju svojim neobičnim odsustvom osećaja za hladnoću. Iako su se svi umotavali u šalove i oblačili perjane jakne, ona je prkosila vremenskim prilikama i niskoj temperaturi. Često je svom partneru Kurtu Raselu pravila društvo u kupovini, a on je fotografisan kako kroz dvogled posmatra nešto što ga je neobično zainteresovalo.

Sve popularnija zvezda filma „Avatar“, glumica Zoi Saldana, sa verenikom glumcem Kejtom Britonom vežbala je skijanje, a njen budući suprug joj je strpljivo davao instrukcije, budući da je početnica. No, i pored toga što je imala iskusnog „učitelja“, često je padala. Sa Kejtom je u junu objavila veridbu, a u vezi su već deset godina.

Džek Nikolson ni ove sezone nije propustio tradicionalno zimovanje u Aspenu. Kao i svake godine, opet je „uslikan“ u šopingu na ulicama grada. Čim su se u javnosti pojavile ovogodišnje fotografije, mogli su se čuti zluradi komentari kako glumac boravi na planini samo da bi obnovio garderobu. „Telo“, kako sa razlogom nazivaju četrdesetsedmogodišnju manekenku Eli Mekfirson, posle svakodnevnog skijanja nije se opterećivala presvlačenjem, već je u šoping išla pravo sa ski-staze. Kupovala je božićne poklone i iz radnji izlazila punih ruku. Ove, kao i svake sezone, Eli je zasluženo dobila dve titule - za najstilizovaniju zvezdu na ski-stazama, kao i za najbolju skijašicu među poznatima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti