Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić uživaju u obilasku znamenitosti Singapura, Tajlanda i Malezije

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić uživaju u obilasku znamenitosti Singapura, Tajlanda i Malezije

Autor: | 08/01/2011

0

Velika svetska putnica Isidora Bjelica tek što je promovisala svoj novi časopis „Vip trip“, koji se bavi putovanjima poznatih ličnosti, u društvu supruga, profesora filmske dramaturgije, Nebojše Pajkića i sina Lava Dimitrija upustila se u avanturu obilaska azijskog kontinenta. Ovo putovanje je jedan od njenih rođendanskih poklona koje je poznata spisateljica htela da priušti sebi i svojim najmilijim.
Dan pre polaska na krstarenje po Maloj Aziji nekoliko Isidorinih prijateljica pripremilo joj je žurku iznenađenja povodom njenog četrdeset trećeg rođendana. Okupile su se u stanu jedne od njih, kupile piće i slavljeničku tortu i pozvale Isidoru, koja je bila izuzetno prijatno iznenađena. Tipično žensko druženje nastavilo se do duboko u noć. Dame su isprobavale različite odevne kombinacije, pijuckale šampanjac i uživale u ženskim pričama. Sutradan, poznata književnica spakovala je kofere i krenula na dugo očekivano putovanje po Maloj Aziji.
Puna pozitivnih utisaka, direktno sa Tajlanda, Isidora Bjelica iznosi utiske sa ovog putovanja.
- Trenutno smo na krstarenju Azijom, zaista nam je fenomenalno. Prvih pet dana boravili smo u Singapuru. Tamo smo posetili najveći i najskuplji hotel „Marina bej sends“ koji je na nas ostavio poseban utisak. Luksuznim brodom „Kosta klasici“ obišli smo više od deset destinacija, među kojima su i Tajland i Malezija. Arhitektura i lepota hramova u Bangkoku potpuno su nas oduševili. Osim uživanja i turističkih obilazaka, na ovom putovanju aktivno radim seriju intervjua koji se bave otkrivanjem tajni i omiljenih letovališta najpoznatijih svetskih ličnosti po Maleziji i Tajlandu - vidno zadovoljna kaže Isidora Bjelica za magazin „Hello!“.
Po povratku u Beograd poznatu spisateljicu, koja je nedavno uplovila u modne vode, očekuje organizacija revije šešira koje će predstaviti krajem januara na luksuznom brodu „Celebrity Eclipse“.
- Nijedna modna kreatorka iz naših krajeva do sada nije imala mogućnost da radi reviju na američkom brodu, tako da je poziv koji smo dizajnerka Suzana Perić i ja dobile, da pred dve i po hiljade ljudi, koliko prima brod „Celebrity Eclipse“, promovišemo naš kreatorski rad, više nego laskav. Suzana će predstaviti svoju kolekciju kupaćih kostima, dok ću ja imati reviju šešira - istakla je Isidora.
- Krstarenje koje će započeti u Majamiju, a u okviru kojeg će putnici obići Kajmanska ostrva i najlepše delove meksičke obale, ali i biti u prilici da vide drevne piramide Maja i Acteka, svima će pružiti nezaboravno iskustvo - rekla je poznata književnica i dodala da se veoma raduje jer će imati priliku da prikaže svoje modele na najneobičnijem mestu do sada.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još