Srđan Predojević otkriva da će na proleće postati otac još jednog sina

Srđan Predojević otkriva da će na proleće postati otac još jednog sina

Autor: | 08/01/2011

0

Voditelj „Jutarnjeg programa“ na televiziji „Pink“ Srđan Predojević i njegova supruga Mirjana Lazarević neposredno pre novogodišnjih praznika saznali su da će u maju sledeće godine dobiti još jednog dečaka, odnosno da će njihov jednoipogodišnji sin Stefan dobiti brata sa kojim će moći svakodnevno da se igra. Ovaj uspešni par nevenčanih supružnika bio je veoma srećan kada su saznali da će dobiti još jednog muškog potomka, a u narednom periodu pozabaviće se smišljanjem imena za mališana.
- Bili smo srećni kada smo saznali da ćemo dobiti sina i zaista nam nijednog trenutka nije bilo bitno da li će Stefan dobiti brata ili sestru. Oboje želimo da imamo veliku porodicu i decu koja se međusobno vole, lepo slažu i uživaju u svom detinjstvu. U šali volim da kažem da, pošto će i drugo dete biti muškog pola, treća beba će sigurno biti devojčica - kaže Srđan koji se sa svojom životnom saputnicom već dogovorio o trećem detetu.

- Oboje želimo veliku porodicu i siguran sam da nam zajednička briga oko nove bebe neće predstavljati nikakav problem. Treba iskoristiti to što smo za sada, brinući o Stefanu, u dobroj kondiciji kada je reč o zadovoljavanju dečjih potreba, koje su ogromne - tvrdi ponosni tata koji s nestrpljenjem očekuje maj sledeće godine kada će se ponovo ostvariti u ulozi oca.
Srđan i njegova supruga već su ukrasili svoj dom, čemu se najviše obradovao njihov sin. Novu godinu će zajedno dočekati, a pamtiće je po tome što će njihov dom biti bogatiji za još jednog člana. Ova srećna porodica već je isplanirala i prvo putovanje za svog mališana, a popularni voditelj osim što ima mnogo razloga za slavlje kada je reč o privatnom životu, veoma je zadovoljan i svojim angažmanom na televiziji „Pink“ gde radi već devet meseci.
- Drago mi je da smo Jovana Janković i ja zadržali naše stare gledaoce, a dobili smo i mnoge nove koji preko satelita prate našu emisiju. Ovom prilikom želeo bih da svim našim gledaocima čestitam Novu godinu i Božić i da im poželim sve najlepše - zaključuje Predojević.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još