Tihomir - Tika Arsić kaže da je prezirao rijaliti programe, ali da je zbog dobre finansijske ponude prihvatio da sa suprugom Jelenom učestvuje u „Parovima“

Tihomir - Tika Arsić kaže da je prezirao rijaliti programe, ali da je zbog dobre finansijske ponude prihvatio da sa suprugom Jelenom učestvuje u „Parovima“

Autor: | 09/01/2011

0

Jedan od naših najpoznatijih glumaca Tihomir - Tika Arsić, iako je oduvek prezirao rijaliti šou-programe, ovog puta odlučio je da zajedno sa suprugom Jelenom, poznatom beogradskom balerinom, bude jedan od njih. Naime, popularni glumac sa svojom lepšom polovinom pristao je da se obre u rijaliti šou-programu „Parovi“ koji se odskora prikazuje na televiziji „Happy“. Kao glavni motiv ulaska pedesettrogodišnji umetnik ističe finansijske razloge i nemogućnost da glumac kao što je on zaradi dovoljno novca kako bi na kvalitetan način živeo i školovao svoje četvoro dece.
- Rijaliti šou-programe sam u životu gledao ukupno tri minuta, nikada nisam mogao duže da izdržim. Takav žanr uvek je vređao moju  intilegenciju i nikada nisam želeo da budem deo toga. Međutim, ponudu da budem deo rijaitija „Parovi“ nisam mogao da odbijem. Svideo mi se format i način na koji se tretiraju poznate ličnosti. Koncept isključuje ponižavanje u bilo kom smislu te reči. U Laneta Gutovića, koji vodi ovaj šou, i Žarka Jokanovića, koji je pisao scenario, imam veliko poverenje - ispričao je za magazin „Hello!“ Tihomir - Tika Arsić pred ulazak u rijaliti „Parovi“. Napomenuo je da je danima nervozan i pod neviđenim stresom, ali se nada da će ta tenzija splasnuti po njegovom ulasku u šou.
- Jedna od ključnih stvari za moj ulazak u „Parove“ je što je u ovoj našoj državi teško na pošten način zaraditi novac. Meni je za učešće u ovom šou-programu ponuđena pristojna suma novca. S obzirom na moju reputaciju i posao koji supruga i ja radimo, trebalo bi da pristojno živimo i imamo finansijskih sredstava da školujemo decu. Ali nemamo, i zbog toga ulazim u „Parove“ - istakao je ugledni umetnik i dodao da je njegova supruga na početku odbila da učestvuje u ovom rijalitiju.
- Moja supruga Jelena Ćosić, vrsna balerina „Pozorišta na Terazijama“, u početku nije htela ni da čuje da uđe u „Parove“. Kada sam joj saopštio ponudu, bila je pod stresom i nije mogla da veruje šta joj pričam. Ipak na posletku je rekla: „Ma, idemo da se zabavimo i odmorimo“. Najveći problem su mi bila deca. Starije kćerke mogu da se brinu o sebi, ali mlađa deca Vera i Arsenije su još jako mali. To nam je bio glavni problem - kaže Tika i napominje da je ipak dobio saglasnost dece da bude deo jednog rijaliti-programa.
- Moje dve najstarije kćerke se smeju, jedva čekaju da uđemo da bi se one malo zabavile. Najmlađa, naša treća mezimica plače, a klinac koji ima šest godina pitao je majku: „Mama, hoću li ja imati trinaest godina kada ti i tata izađete iz rijalitija?“ Znam da ćemo im neizmerno nedostajati, ali ovo je sve u njihovo ime - iskren je Arsić. Tihomir komentariše kako će mu prijati život u komuni sa ostalim poznatim parovima.
- Ovo je za mene svojevrstan izazov za treniranje tolerancije. Za sada u tome ne vidim nikakav problem. Imam pozitivne utiskeo svim tim ljudima koji će zajedno sa nama ući u luksuznu kuću - kaže popularni glumac i dodaje da je sa suprugom razradio taktiku koju će sprovoditi tokom igre.
- Moja supruga i ja se poslednjih osamnaest godina dogovaramo kako ćemo zajedno da opstanemo. Smišljamo taktiku za čitav ovaj život. U rijalitiju ćemo pokušati da napravimo laganu intimnu komediju, koja bi trebala da zabavi nas i gledaoce. Šalićemo se na svoj i na tuđi račun - govori Tika i dodaja da ne veruje da će, ako bude imao priliku da se osami sa suprugom, raditi na stvaranju petog deteta.
- Obožavam decu ali, nažalost, loša situacija u zemlji bez napretka ne dozvoljava nam da radimo na daljem proširivanju porodice - završava Tihomir Arsić koji je, i pored ogorčenosti zbog nebrige države prema glumcima, zadržao vedar duh i optimizam koji će pokušati da stavi u prvi plan prilikom svog prvog učestvovanja u rijaliti šou-programu „Parovi“.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: parovi Top story

Najnovije vesti