Seka Aleksić suprugu Veljku priredila briljantno novogodišnje iznenađenje

Seka Aleksić suprugu Veljku priredila briljantno novogodišnje iznenađenje

Autor: | 10/01/2011

0

I posle više od godinu dana zajedničkog života i braka koji su sklopili pre nekoliko meseci, popularna pevačica Seka Aleksić i izabranik njenog srca Veljko Piljikić ne prestaju da iznenađuju jedno drugo. Sitni pokloni i pažnja kojom se svakodnevno obasipaju jedan su od razloga što njihova ljubav i emocije idu uzlaznom putanjom. Originalna kao i uvek, budući da zbog zakazanih nastupa neće imati priliku da u društvu svog voljenog Veljka proslavi najluđu noć, jedna od najpoznatijih estradnih pevačica rešila je da iznenadi svog supruga. Naime, ona je tog dana, sedmicu pred proslavu novogodišnje noći, iskoristila nekoliko sati koje je Veljko proveo van kuće da bi sprovela svoj slatki plan. Rešila je da njihovu spavaću sobu maštovito dekoriše i da sa svojim voljenim proslavi dolazak nove godine nekoliko dana pre. Folk diva razmišljala je o svakom detalju. Ljuljašku koja je krasila dvorište ispred beogradskog restorana gde su se venčali prenela je u njihovu spavaću sobu i ukrasila je cvećem. Šampanjac je sakrila ispod jastuka, a sobu je ispunila sa dvanaest malih poklon-čestitki od koji je svaki nosio ljubavnu poruku za svaki mesec 2011. godine.

- Novu godinu sam uvek volela. Kićenje jelke, ukrasi, Deda Mraz. Budući da sam nastupala za novogodišnju noć i dve večeri posle nje, želela sam da Veljko i ja na romantičan način ispratimo ovu godinu, koja je po mnogo čemu bila veoma uspešna za oboje - kaže Seka.
Kao i uvek Veljko je oko osam sati te noći došao na večeru. Umesto zagrljaja svoje voljene na svakom od stepenika sačekala ga je po jedna upaljena sveća koju je trabalo da prati. Veliki osmeh na licu govorio je da je bio svestan da je njegova supruga priredila još jedno iznenađenje za njega. Kada je zagazio na poslednji stepenik ispred spavaće sobe, čekala ga je njegova omiljena pevačica obučena u izazovnu haljinu. Uzela ga je za ruku, „bacila“ na krevet i rekla: „Uživaj“. Za svog voljenog izvela je mini-modnu reviju posle čega je dala Veljku da otvori šampanjac.
- Veljko je bio oduševljen. Ovakve stvari osvežavaju vezu i čine ga uzbudljivim. Uvek sam bila protivnik bračnog stereotipa, da kada se dvoje ljudi uzmu, prestanu da iznenađuju jedno drugog. Ja jednostavno uživam u ovakvim stvarima. Drago mi je jer sam pronašla partnera koji zna da tu radost podeli i doživi na pravi način - rekla je Seka i istakla da je ipak jedna sitnica uspela da pokvali romantiku te večeri.
Naime, popularna pevačica je za svog supruga spremila dvanaest malih poklon-čestitki sa tajnim ljubavnim ceduljama. Pored tih dvanaest, Seka je među njih ubacila još jedan, trinaesti dar koji nije sadržao poruku, već se u njemu nalazio brilijant na kome je ugravirano prvo slovo njenog i Veljkovog imena.
- Usred našeg ljubavnog zanosa, rekla sam Veljku da počne da otvara ceduljice. Sve je teklo kao što sam isplanirala. Bio je oduševljen mojom originalnošću i porukama koje sam mu namenila. I taman kada je došao do poslednje kutije, umesto brilijanta Veljko je izvadio još jednu cedulju. Istog časa umesto njemu u zagrljaj skočila sam i unezvereno počela da tražim poklon. Veljko me je gledao i pitao o čemu se radi. Rastužila sam se. Neverovatna stvar se desila, svih dvanaest poklon-ceduljica nalazile su se ispod jelke, a brilijant iz trinaeste nekim čudom se otkotrljao do prozora i sakrio se ispod zavese. Svoj stres ublažila sam šampanjcem. Budući da sam ipak uspela da iznenađenje izvedem do kraja, na posletku sam ipak bila zadovoljna. Kraj večeri proveli smo onako kako sam planirala - kroz osmeh je za magazin „Hello!“ rekla Seka Aleksić, koja posle proslave novogodišnje noći planira da sa suprugom ode na medeni mesec i zasluženo putovanje u Dubai.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin