Kroz objektiv Brajana Adamsa prikazan zanimljiv kontrast i "savršena hemija" između glumca Džeja Foksa i top-modela Tatjane Patic

Kroz objektiv Brajana Adamsa prikazan zanimljiv kontrast i "savršena hemija" između glumca Džeja Foksa i top-modela Tatjane Patic

Autor: | 10/01/2011

0

Kažu da se suprotnosti privlače, ali u ovom slučaju rečenica bi tačnije glasila „da suprotnosti zabavljaju“, a kao dokaz dovoljno je pogledati fotografije čiji su protagonisti glumac Majkl Džej Foks i nemački model Tatjana Patic, koji su savršeni par da se dočaraju suprotnosti u javnoj kampanji rađenoj za naočare marke „Zeiss“. Najzanimljivije je to da je Brajan Adams osmislio ovo snimanje, a istovremeno ga je i fotografisao. Poznati pevač, osim što je sposoban da proda šezdeset pet miliona primeraka ploča, takođe je vanserijski talentovan za fotografiju, tako da je bio angažovan u različitim kampanjama kojima je potrebna retka kreativnost, koju on poseduje. Autor pesme „Everything I do“ inspiraciju za ovu originalnu kampanju pronašao je u okolini muzeja „Gugenhajm“ u Njujorku, u čoveku visokom metar šezdeset četiri centimetara, kome se jedino vide oči kada promoli glavu kroz prozor limuzine, i jednoj ženi, visokoj metar i osamdeset jedan, koja iz istog automobila može da ima širi pogled na „Veliku jabuku“. Adams, koji se neko vreme udaljio od muzičke scene, sada se više bavi fotografijom.

- Kada si dugo u jednoj industriji, nastupi trenutak kada poželiš da uradiš i naučiš neke druge stvari - priča muzičar, koji će sva sredstva koja dobije za ove fotografije uplatiti vlastitoj fondaciji koja se bori protiv kancera. Fotografije su nedavno bile prikazane u Nemačkoj.
- Ovo je prvi put da je neki rad vezan za fotografiju, čiji sam ja autor, prikazan u toj zemlji, čime sam polaskan - prokomentarisao je muzičar, koji je bio školski drug Majkla Džeja Foksa u Vankuveru, u Kanadi. Interpretator kompozicije „Kad čovek voli ženu“ („When a Man Loves a Woman“), koja je postigla veliki uspeh kao zvučna podloga za film „Don Huan de Marko“, sklopio je blisko prijateljstvo sa Džejom Foksom još u studentskim danima, tako da ga dobro poznaje i tvrdi da Majkl nikada nije bio iskompleksiran zbog visine niti mu je to umanjilo samopouzdanje. Poznati umetnik je prokomentarisao:
- Majkl je veliki čovek i prijatelj, ima zlatno srce i iskreno mu se divim. Foks se neumorno borio protiv Parkinsonove bolesti, koja mu je dijagnostifikovana 1991. godine, zbog čega je morao da napravi veliku pauzu u poslu. Međutim, prošle godine učestvovao je u seriji „A Good Wife“. O urađenom setu fotografija ovaj izuzetno talentovani glumac je rekao:
- Radovalo bi me da ovim setom fotografija nasmejem ljude. Život se sastoji od toga, da se smeješ na sopstveni račun i da ne primaš stvari k srcu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti