Jovana Pajić otkriva kako je prijateljstvo sa Aleksandrom, pevačem „Tropiko benda“, preraslo u ljubavnu romansu

Jovana Pajić otkriva kako je prijateljstvo sa Aleksandrom, pevačem „Tropiko benda“, preraslo u ljubavnu romansu

Autor: | 17/01/2011

0

Otkako se sa imanja u Lisovićima vratila u stvaran svet Jovana Pajić, jedna od finalistkinja „Farme“, uživa u pozitivnim komentarima koje čuje sa svih strana. Mnoge kolege javno su je podržale, između ostalih i Svetlana Ceca Ražnatović, na šta je posebno ponosna, ali joj najviše prija to što su zadovoljni njena porodica i dečko Aleksandar - Sale Cvetković, pevač „Tropiko benda“. Iako tokom tromesečne izolacije nijednog trenutka nije želela da otkrije identitet svog izabranika, saznalo se da izvesno vreme uživa u vezi sa talentovanim muzičarem. Njihova ljubav desila se iz velikog prijateljstva koje su negovali tri godine. Jovana je nastupala sa „Tropiko bendom“ i sa Aleksandrom je ostvarila blizak odnos.
- Sa Saletom sam već osam meseci u vezi. Dok sam bila u rijalitiju nisam želela o njemu da pričam, pribojavajući se mogućnosti da se on pojavi na imanju. Nisam želela da od svoje veze pravim špansku seriju, pa mi je najbolje bilo da na tu temu ne razgovaram - otkriva Jovana koja je često od viklera za kosu pravila slovo S, čime je svom dečku poručivala da misli na njega.
- Nikada neću moći da objasnim kako se dogodilo da među nama prorade emocije. Bili smo dobri prijatelji i ni u šali nismo pomišljali da bismo jednog dana mogli da budemo zajedno. Poveravao mi se kao drugarici, do detalja mi je pričao o svemu, znala sam sve što mu se događa. Kada smo članovima „Tropiko benda“ i našim najbližim rekli da smo započeli vezu, bili su u šoku. Niko nije mogao da pretpostavi da tako nešto među nama može da se desi, jer su svi znali da smo „ortaci“. Bili smo nespojivi kao par i zato je naša veza za sve bila iznenađenje - kaže Jovana.

Učešće u gledanom rijaliti-programu, kako kaže, samo je doprinelo njenoj vezi. Jer, Sale je, zahvaljujući tome što je njegova izabranica dvadeset četiri sata bila pred kamerama, otkrio mnoge stvari koje do tada nije znao o njoj.
- U tome nam je „Farma“ pomogla, jer, na primer, Sale nije znao koliko sam vredna, da se odlično snalazim u kuhinji i da umem da se iskontrolišem i da se ne posvađam sa ljudima. Inače, kada sam mu rekla da ću se prihvatiti ovog izazova, bio je skeptičan. Tada smo bili tek četiri meseca u vezi i strahovao je kako će se sve to odraziti na nas. Ipak, pružio mi je podršku. Dok sam bila odsutna svakog dana je posećivao moje roditelje i brata i sa njima pratio dešavanja iz Lisovića. Oduševljen je mojom porodicom. I ja sam pred ulazak u rijaliti upoznala njegove, koji žive u Leskovcu, i mogu reći da su slični mojima. Divni su ljudi.
Pevačica, koja je karijeru započela pre pet godina na takmičenju „Zvezde Granda“, sada kada je stigla do finala nema ozbiljnijih planova sa dečkom.
- Trenutno radim na svom prvom albumu koji bi trebalo da se pojavi na tržištu do kraja marta u izdanju „Siti rekordsa“. Sale radi na svom drugom CD-u, tako da smo sada posvećeni poslu. Kada ostvarimo sve poslovne želje, imaćemo vremena da razmišljamo o ozbiljnijim stvarima - priča pevačica koja će krajem januara sa svojim izabranikom otputovati na petnaestodnevni odmor da nadoknadi vreme kada nisu bili zajedno.
- Da budem iskrena, otkako sam se vratila kući, sa Saletom sam provela najmanje vremena. Ima razumevanja, jer bilo bi nepošteno da budem sa njim, a ne sa porodicom, familijom i prijateljima. Najvažnije je da među nama postoji tolerancija, jer bez nje veza ne može da uspe.
Priče da je uporedo sa frontmenom popularnog benda bila u emotivnoj vezi i sa pilotom Miletom Matovićem nisu je pogodile, jer svesna je da nešto loše mora i o njoj da se piše.
- Nikakva afera niti paralelna veza nije postojala. Mileta postoji, pilot je, dolazio je u klub u kojem sam pevala i udvarao mi se nekoliko meseci. Na njega sam mislila kada sam pričala da je divno kada postoji neko ko se toliko trudi oko tebe, ali nas dvoje nikada nismo bili u vezi. Sale je znao za njega i pre nego što smo nas dvoje započeli vezu - kaže na kraju Jovana.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin