Bora Đorđević kaže da se zahvaljujući supruzi Aleksandri podmladio i da će ovog proleća najzad prirediti svadbeno slavlje

Bora Đorđević kaže da se zahvaljujući supruzi Aleksandri podmladio i da će ovog proleća najzad prirediti svadbeno slavlje

Autor: | 19/01/2011

0

Dok je lider grupe „Riblja čorba“ Bora Đorđević zbog učestalih nastupa u poslednje vreme putovao širom sveta, njegova znatno mlađa supruga  nadgleda radove na kući koju grade na Rudniku. Budući da se izgradnja njihovog doma u milanovačkom kraju primakla kraju, sledi uvođenje vode i struje. Bora je odlučio da svoju voljenu, kako bi bila bliže njemu, privoli da se preseli u Beograd. Zbog toga ovih dana užurbano oprema i sređuje njihov novi dom koji se nalazi u širem centru srpske prestonice. Osim toga legendarni roker svojoj lepšoj polovini otvorio je frizersko-kozmetički salon u Beogradu simboličnog naziva „Lutka sa naslovne strane“. Ekipa magazina „Hello!“ prisustvovala je svečanom otvaranju salona, a čast da otvori šampanjac pripala je popularnom muzičaru.
- Borin menadžer Gane Pecikoza je našem salonu dao taj originalan naziv - na početku razgovora za „Hello!“ ističe Aleksandra Đorđević.
- Nisi u pravu, ja sam smislio taj naziv i dao ti autorska prava - na njene reči nadovezuje se legenda naše rok muzičke scene Bora Đorđević.
- Svejedno, da se ne bi raspravljali „Lutka sa naslovne stran“ je simboličan naziv koji treba da asocira na to da svaka dama koja uđe u ovaj salon postaje lutka sa naslovnice - priča Aleksandra.

Budući da je reč o muško-ženskom frizersko-kozmetičkom salonu, tog dana Bora je bio prva mušterija koju je Aleksandrin tim sa frizerom Bojanom Mijailovićem na čelu imao priliku da dotera.
- Izuzetno sam zadovoljan uslugom. Pogledajte, izgledam deset godina mlađi - šaljivo kaže Bora i dodaje da je pod uticajem supruge počeo redovno da koristi frizersko-kozmetičke usluge. Bora ističe da je pristalica ulepšavanja prirodnim putem i kaže da je izričiti protivnik hemikalija i hirurškog zatezanja.
- Botoks je otrov. U lice se ubrizgava mala količina, ali nedavno sam slušao da je dovoljna samo malo veća doza da ubije čoveka. Zbog toga nisam za to. Moj mladoliki izgled dugujem isključivo mladoj supruzi - ističe Bora i dodaje da zbog novootvorenog salona njegova supruga planira da se sa Rudnika preseli u Beograd.
- Za nekoliko dana sa Rudnika planiram da se potpuno preselim u Beograd. Celo leto, pa sve do zime, nadzirala sam majstore koji grade našu kuću na Rudniku. Baš se odužilo. Planirali smo da naše carstvo bude završeno do jeseni, ali kako stvari stoje, tek će finalni radovi biti gotovi na proleće - ističe Aleksandra i napominje da je njenom suprugu Bori u njenom salonu naročito interesantno stavljanje “Svarovski” kristala na telo.
- Reč je o tehnici ukrašavanja tela cirkonima, na svim delovima tela. Mi se u društvu šalimo da bi Bora kao stručnjak mogao da nadgleda tu vrstu posla, sa čim se on, naravno, slaže - ističe zgodna brineta i napominje da je u društvu svog supruga dočekala novogodišnju noć u baru Mime Karadžića.
- Žao mi je što nisam radio za Novu godinu, jer ipak mi muzičari tada uzimamo najveći dinar. Istina je da mi se ukočila vilica zbog malog oštećenja živca. Ipak uz terapiju, zdravstvena situacija mi se brzo sredila - rekao je Bora koji narednih dvadesetak dana ima nekoliko zakazanih nastupa, a nedavno je dobio ponudu da se oproba kao jedan od takmičara rijaliti-programa „Dvor“.
- Iskreno rečeno, prezirem rijaliti šou-programe, ali otišao sam na razgovor za učestvovanje na „Dvoru“ da vidim o čemu se radi. Već dva puta pre toga zvali su me da učestvujem u „Farmi“, a dobio sam poziv da Aleksandra i ja učestvujemo u „Parovima“ i mislim da nisam pogrešio. Odavanje privatnosti je nešto na šta čovek najniže može da spadne. Ali ako nas pritisne nemaština ili ako propadnemo u poslu sa frizersko-kozmetičkim salonom, za koji očekujemo da će nam biti glavni izvor prihoda eto mene na „Dvoru“ sa Ekremom i Vendijem - kroz osmeh priča Bora Đorđević i otkriva da je pored pesme „Užasno mi nedostaje“ za našu estradnu divu Svetlanu Cecu Ražnatović spremio još jedan veliki hit.
- Pesma „Užasno mi nedostaje“ postala je hit pre hita. Osim te pesme za nju sam spremio još jednu numeru kao stvorenu za nju. Ceca je čula tekst, a Miša Aleksić je napravio sjajnu muziku. Ne smem ništa da vam otkrijem. Jedno je sigurno, Ceca će imati najmanje dve moje pesme na njenom novom albumu - završava Bora Đorđević i napominje da upravo piše pesme za Dženana Lončarevića, a u ozbiljnim je i pregovorima sa Lepom Brenom. Pored poslovnih uspeha Aleksandra i Bora i dalje uživaju u svojoj ljubavi. Negiraju da je bilo krize u njihovom odnosu, a raduju se proleću kada planiraju da u dvorištu svoje nove kuće na Rudniku upriliče svadbeno veselje.
- Prošle godine smo 17. juna bili zakazali svadbu, ali budući da zbog građevinskih radova oko kuće nismo mogli da se potpuno posvetimo organizaciji venčanja, pomeri smo svadbu za ovu godinu. Volela bih da po uzoru na inostrane svadbe pod vedrim nebom ili pod onim belim svečanim šatorima u dvorištu naše kuće na Rudniku napravimo lep svadbeni ugođaj za nas i naše prijatelje - ističe Aleksandra i dodaje da ona i Bora jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja, ona prvi, a Bora po drugi put. Nada se da će joj se želja ispuniti ove godine.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti