SVETSKA EKSKLUZIVA: Saša Baron Koen sa suprugom Ajlom Fišer i trogodišnjom kćerkom Oliv predstavlja novog člana porodice - četvoromesečnu bebu Misteri

SVETSKA EKSKLUZIVA: Saša Baron Koen sa suprugom Ajlom Fišer i trogodišnjom kćerkom Oliv predstavlja novog člana porodice - četvoromesečnu bebu Misteri

Autor: | 06/02/2011

0

Mada su poznati po tome što čuvaju privatnost, Saša Koen, jedna od najuspešnijih filmskih zvezda, i njegova supruga, takođe glumica, Ajla Fišer (Isla Fisher) dopustili su magazinu „Hello!“ da malo zaviri u njihovu privatnost dok su nedavno boravili u Los Anđelesu. Zahvaljujući pink odeći i vunenoj kapici sa ušima, „Hello!“ ekskluzivno otkriva da je najnoviji član njihove porodice devojčica. Beba je rođena prošlog septembra i zovu je Misteri Koen, što je u potpunosti prikladno ime s obzirom na to da je njeno rođenje prošlo bez ikakvih javnih objava i fanfara.

Prva stanica gde je porodica Koen boravila u Los Anđelesu bila je istorijski spomenik „Hantington biblioteka“ i „Botanički vrtovi“ u San Marinu, gde se trogodišnja kćerka Oliv, prava mala manekenka u roze haljinici i „Velington“ čizmicama, igrala sa tatom loptom. Sledeća stanica je bila poseta  Tomu Henksu i njegovoj supruzi Riti u njihovoj kući na Beverli Hilsu, gde ponovo vidimo Misteri sa slatkom kapicom sa ušima. Da li je to njeno pravo ime ili je samo privremeno dok se roditelji ne odluče za neko drugo još je misterija.
- Saša i Ajla su veoma brižni roditelji ispunjeni ljubavlju - rekao nam je jedan njihov prijatelj.
- U Holivudu je to retko, ali ovi roditelji su potpuno posvećeni porodici i trude se da što više sačuvaju svoju privatnost. Divim im se pošto uspevaju da održe prave, tradicionalne vrednosti koje su temelj porodice. Oni su veoma bliski, srećni i uvek im je porodica bila ispred karijere. Prošlog jula privremeno su se preselili iz Los Anđelesa u London kako bi svi bili zajedno zato što je tridesetdevetogodišnji Saša radio na dečjem filmu Martina Skorsezea „Otkriće Huga Kabreta“, u kojem igra uvrnutog i čudnog upravnika železničke stanice u Parizu.
Talentovani britanski komičar najpoznatiji je po urnebesnim komičnim ostvarenjima „Ali Dži“, „Borat“ i „Bruno“. Međutim, njegovi prijatelji ga opisuju kao šarmantnu, stidljivu i uljudnu osobu koja uvek vodi računa o tome da uklopi uloge i snimanje, kako bi što više vremena provodio sa porodicom.
- Volim da privatni život držim podalje od javnosti, ali s obzirom na vrstu posla kojim se bavim, to je dosta teško - izjavio je jednom prilikom.
Njegova supruga, tridesetčetvorogodišnja Ajla, rođena u Australiji, koja je postala poznata po ulogama u laganim komedijama kao što su „Ispovest jedne kupoholičarke“, „Lovci na deveruše“ i „Bruk i Her“, takođe voli da privatni život drži dalje od očiju javnosti.
- Od kada se rodila Oliv, Ajla je prvenstveno majka, pa tek onda glumica -  izjavio je njihov prijatelj.
- Ona voli da snima filmove, ali nije totalno luda za tim i uvek je govorila da je život u Los Anđelesu samo privremeno rešenje.
Ipak, sudeći po nekim izvorima, par koji se sreo 2002. godine i venčao u Parizu prošlog marta, bez najava i publiciteta, kupio je vilu u Laurel Kanjonu za devetnaest miliona dolara. Kuća ima sedam spavaćih soba, deset kupatila, gostinsku kuću, pozorište i bazen. Takođe se priča o tome da će Saša uskoro postati najplaćeniji britanski glumac u Holivudu zbog njegove sledeće produkcije pod još nezvaničnim naslovom „The Goat Herder“ („Koza Herder“) i da će na tom projektu zaraditi oko osamdeset miliona dolara. Tako da, za sada, izgleda da će jedna od najzatvorenijih porodica ostati da živi na jednoj od najaktuelnijih lokacija kada je reč o šou-biznisu – u Holivudu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Top story