Edin Škorić otkriva da je raskinuo emotivnu vezu sa Marijom Šarčević i da mu je sve teže što nije sa decom

Edin Škorić otkriva da je raskinuo emotivnu vezu sa Marijom Šarčević i da mu je sve teže što nije sa decom

Autor: | 22/02/2011

0

Učesnik prvog srpskog „VIP Survivora“, poznati odbojkaš Edin Škorić, koji se krajem decembra preselio u Portugal kako bi igrao za klub „Espinjo“ u Portu, nedavno je raskinuo vezu sa atraktivnom Marijom Šarčević. Studentkinja „Fakulteta za kulturu i medije“ javnosti je poznata po pojavljivanju u spotu Dušana Svilara za pesmu "Pogledaj", a sa njom se Edin prvi put javno pojavio na humanitarnoj reviji krajem decembra prošle godine. Tada je medijima potvrdio da je ona njegova izabranica.
- U vezi sam sa Marijom i za sada dobro funkcionišemo. Daljina nam ne predstavlja problem. Ne želim da pričam o našem odnosu, jer se trudim da  privatni život držim po strani.

No, nešto više od mesec i po dana veze par je raskinuo najverovatnije zbog toga što ih dele hiljade kilometara.
- Istina je da nisam više sa Marijom. Raskinuli smo, i to je sve što ću o tome reći javno. Ne želim da pričam o našoj vezi, nikada nisam hteo da komentarišem svoj ljubavni život - za magazin „Hello!“ kaže sportista koji je bio u braku sa Ivanom Škorić, nekadašnjom učesnicom rijaliti-programa „Veliki brat“, sa kojom ima dvoje dece. Posle razvoda od atraktivne portparolke produkcija „Emotion“ i „Showmaster“, koja je stalno zaposlena kao asistent na „Megatrend“ univerzitetu, Edin se nije profesionalno bavio odbojkom, već je rešio da bude u Beogradu uz decu, šestogodišnju kćerku Andreu i trogodišnjeg sina Aleksu. Ipak, dobra finansijska ponuda promenila je njegovo mišljenje.
- U Portugaliji sam više od mesec dana, treninzi su mi bili naporni, jer zbog pauze koju sam imao u igri nisam bio fizički spreman kao ostali igrači. Trenirao sam za svoju dušu, ali to nije bilo ni približno dovoljno ovom klubu koji je prošle godine osvojio šampionsku titulu. Lepo sam se uklopio u društvo, slažem se sa igračima, a i Porto je prelep. Ujutru me bude talasi, jer mi je stan pored plaže, a vreme je prelepo. Ipak, deca mi mnogo nedostaju, prosto polako ludim. Sada su u životnom dobu kada sam im kao otac najpotrebniji. Sva sreća da sam potpisao ugovor za polusezonu i jedva čekam kraj aprila, kada ću biti pored njih u Beogradu. To će brzo proći, i nadam se da će moje odsustvo osetiti u najmanjoj mogućoj meri. Čujemo se telefonom i preko „Skajpa“. Sa roditeljima sam svakodnevno u kontaktu, oni pomažu Ivani oko dece, a klinci ih obožavaju i često borave kod njih preko vikenda.
Edin kaže da je navikao da bude sam, razdvojen od porodice. Tokom dvadesetogodišnje karijere profesionalnog odbojkaša boravio je u inostranstvu, a od šesnaeste godine je živeo sam dok nije zasnovao porodicu. Ipak, poslednjih godinu dana bio je sa najmilijima, pa kaže da jedva čeka kraj angažmana u Portugalu. Naglašava da je sa suprugom, koja se brine o njihovoj deci, u stalnom kontaktu i da imaju veoma lep odnos. mada se ne bi pomirio sa njom.
- Ivana mi je uvek bila najveća podrška u svemu. To što mi nismo zajedno nema nikakve veze. Rodila je našu decu, divna je majka i dobra osoba. Kada sam dobio ponudu da igram u ovom klubu, prvo sam se sa njom konsultovao. Razvod nije uticao na našu dobru komunikaciju. Ona naporno radi i uspeva da se na pravi način brine o deci, svaka joj čast zbog toga. Inače, iako ne želim da govorim o privatnom životu, nisam razmišljao da se pomirim sa njom, naš brak je gotova priča.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin