Aca Lukas dok željno iščekuje rođenje svog četvrtog deteta, kupio četvorosoban stan kod „Beogradske arene“

Aca Lukas dok željno iščekuje rođenje svog četvrtog deteta, kupio četvorosoban stan kod „Beogradske arene“

Autor: | 08/03/2011

0

Omiljeni folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, nedavno je kupio još jednu nepokretnost. Budući da će krajem avgusta postati otac po četvrti put, i dobiti prvo dete sa suprugom Sonjom, stilistkinjom, veliki stan je dobar potez za porodicu koja će biti brojnija za jednog člana.
Poznati pevač iz prvog braka ima kćerku Miljanu i sina Lazara, a iz dugogodišnje veze sa Natašom sina Andreja koji živi u Nemačkoj, dok Sonja iz braka sa pevačem Željkom Šašićem ima kćerku Sofiju, koja živi sa njom i Acom. Za magazin „Hello!“ jedan od najpopularnijih estradnih pevača kaže da je srećan što je za svoju porodicu izabrao prostran stan na dobroj lokaciji.
- Upravo završavamo kupoprodajnu fazu oko stana. Ova kvadratura će nam u potpunosti odgovarati. Ne „bolujem“ od velikih prostora, ne volim da se „jurim“ po kući, pa će četvorosoban stan potpuno zadovoljiti naše potrebe. Lokacija kod „Arene“ mi je odgovarala jer mislim da je to lep kraj Beograda, i odatle nam je sve blizu - i centar grada, i autoput. Takođe, lokacija mi odgovara i kada pravim koncert u „Areni“, jer mi je vrlo blizu, mada je ne vidim sa terase jer je zgrada zaklonjena - kroz osmeh kaže šarmantni Beograđanin.
Aca kaže da je sa suprugom Sonjom nameravao da kupi još jedan stan i da kupovina nove stambene jedinice nema mnogo veze s tim što je njegova supruga u četvrtom mesecu trudnoće.
- Želeli smo da kupimo još jedan stan i zadovoljni smo ovim koji smo odabrali. Potpuno ćemo ga moderno opremiti. Stan ima odvojen deo za mene i Sonju, kao i za decu. U centralnom delu nalazi se ogroman dnevni boravak sa kuhinjom, a spavaći blokovi imaju odvojena kupatila i terase. Imamo i garažu u zgradi, što nam je veoma bitno.
- Zgrada je sagrađena pre nekoliko godina. Komšije nisam još upoznao. Sigurno se još mesec dana nećemo se preseliti. Stan je totalno sređen i nema potrebe da ga renoviramo, samo ćemo ga okrečiti, i to iz higijenskih razloga. Nameštaj ćemo kupiti, poneki komad ćemo preneti. Stan u kojem sada živimo, na Voždovcu, nećemo dirati - iz njega nećemo iznostiti nameštaj jer je vrlo lepo sređen. Nećemo ga izdavati, odlučili smo da ga tako ostavimo jer može da se desi da nam dođu gosti. U svakom slučaju smatramo da će nam zatrebati.
Četrdesettrogodišnji Aleksandar kaže da je pratio suprugu kada je nedavno išla na ginekološki pregled kako bi bračni par otkrio pol deteta, ali da to neće biti moguće još desetak dana.
- Beba se toliko ritala u stomaku da lekar nije mogao da utvrdi pol, pa nam je rekao da dođemo za desetak dana. Meni pol nije ni bitan, podjednako ću biti srećan kad uzmemo bebu u naručje, bilo da je devojčica ili dečak. Dečji krevetac nismo još kupili jer čekamo da saznamo pol, kako bi bio prikladne boje.
Muzičar kaže da obožava decu i da se ne plaši obaveza koje donosi očinstvo i da će bebi dati neko uobičajeno i lepo ime, nikako ne neko moderno ili nesvakidašnje.
- Srećan sam, i nemam tremu pred bebin dolazak na svet jer imam toje dece. Volim decu i super mi je što ću dobiti još jedno. I moja deca i Sonjina kćerka Sofija presrećni su što će dobiti brata ili sestru. Sofija ne može da dočeka da je vidi. O imenima za bebu smo razmišljali, ali ne želimo još da otkrivamo moguća imena, jer prvo čekamo da saznamo pol. Mogu da otkrijem da će beba svakako imati neko lepo „normalno“ ime, nikako ne moderno ili neobično.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin