Nada Blam kaže da s nestrpljenjem iščekuje početak jeseni kada će postati baka i kako je očekuje najvažnija rola u glumačkoj karijeri

Nada Blam kaže da s nestrpljenjem iščekuje početak jeseni kada će postati baka i kako je očekuje najvažnija rola u glumačkoj karijeri

Autor: | 19/03/2011

0

Naša uspešna glumica Nada Blam poslednjih nedelja priprema se za velike životne uloge. Dok je u „Narodnom pozorištu“ očekuje najvažnija rola u karijeri, kada će tumačiti lik Sofije Tolstoj, supruge slavnog pisca, na privatnom planu takođe ima veliki razlog za slavlje jer će njena kćerka, kostimografkinja Sara Kurtović i budući zet Marko Bradić, početkom jeseni postati roditelji.
Iako je ostalo još nekoliko meseci do trenutka kada će ova uspešna umetnica i zvanično postati baka, ona se već sprema za taj radostan događaj u porodici.

- Mislim da takva vest, ma koliko da je iščekujete, svakog iznenadi. Svejedno je koliko vaše dete ima godina. Prirodno je da se iznenadite kada čujete da će vaše dete postati roditelj. To je najradosnija stvar koja može da vam se desi - počinje priču Nada.

- Iako imam dovoljno godina, malo mi je čudna činjenica da ću uskoro i zvanično biti baka, ali moram da se pomirim s tim, što mi, naravno, neće biti teško. O tom iskustvu sam već pričala sa mnogim mojim koleginicama i prijateljicama koje imaju unuke i sve su mi rekle da one donose neizmernu radost. Takođe se sve slažu da je to potpuno drugačiji osećaj od onog kada postaneš roditelj - tvrdi talentovana umetnica.

Ova poznata dama pruža veliku pomoć i podršku svojoj jedinici poslednjih nedelja, ali je ne opterećuje suvišnim savetima koji se tiču drugog stanja.

- Jedini savet koji sam dala Sari je da vodi računa o ishrani i da ne napravi grešku kakvu sam ja nekada napravila. Naime, u trudnoći sam se mnogo ugojila, tako da sam se kasnije dugo mučila sa različitim, veoma rigoroznim dijetama kako bih povratila vitak stas. Što se ostalih saveta tiče, ne pričam joj mnogo. Smatram da je trudnoća individualna stvar i da svakoj trudnici prijaju drugačije stvari. Postoje samo neka zdravstvena pravila kojih bi trebalo da se pridržava, ali ja nisam lekar tako da o tome ne mogu mnogo da joj pričam - otkriva gospođa Blam koja tvrdi da joj je svejedno da li će njena kćerka dobiti sina ili kćerku.

- Još ne znamo kog pola će biti beba, ali što se mene tiče svejedno mi je. Međutim, već sam počela da smišljam imena, kako muška tako i ženska - iskrena je Nada, koja se u poslednje vreme sprema i za važan posao u svojoj profesiji.

- Izuzetno sam srećna što ću tumačiti lik Sofije Tolstoj i mislim da će to biti najznačajnija uloga u mojoj karijeri. To je žena koja je imala čak devetnaestoro dece. Iako pripreme u pozorištu još nisu počele, polako se pripremam za tu ulogu - zaključuje zvezda serije „Selo gori, a baba se češlja“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin