Janko Tipsarević jedva je čekao da ponovo vidi svoju suprugu Biljanu sa kojom uskoro planira novo putovanje

Janko Tipsarević jedva je čekao da ponovo vidi svoju suprugu Biljanu sa kojom uskoro planira novo putovanje

Autor: | 19/03/2011

0

Naš uspešni teniser Janko Tipsarević, koji je još jednom na „Dejvis kupu“ pokazao odličnu igru, posle boravka u Srbiji planira da ponovo otputuje u Ameriku, ali ovog puta u društvu supruge Biljane, koja u februaru zbog poslovnih obaveza nije mogla da ga prati. To je bio prvi put da su se supružnici razdvojili na duže od nekoliko dana od kada su prošlog leta uplovili u bračne vode, pa zato sada svaki slobodan trenutak provode zajedno i raduju se skorašnjem putovanju „preko bare“.
- Janko je u Americi ovog puta bio sa svojim trenerima, dok sam ja zbog poslovnih obaveza ostala u Srbiji - rekla je Biljana.
- Nedavno sam magistrirala industrijski inženjering, tako da sada radim poslove u svojoj struci - objasnila je atraktivna brineta koja je godinama pre toga radila kao televizijska voditeljka, ali pošto želi da prati svog supruga na turnirima, odlučila je da odustane od televizijske karijere.
I pored toga što nisu bili zajedno, Tipsarević nosi samo najlepše utiske iz Amerike gde je proveo dve nedelje. Naime, uspešni sportista je učestvovao na tamošnjem turniru u Memfisu gde je bio prvi put u karijeri, a boravak u Sjedinjenim Državama iskoristio je i da poseti Majami koji mu se veoma dopao. U ovom turistima vrlo atraktivnom gradu posetio je nekoliko odličnih noćnih klubova gde je uživao u svojoj omiljenoj haus muzici.
- Konačno sam stigao kući. A najzanimljivije je što mislim da sam se zaljubio, i to u Majami - napisao je Janko na svom profilu na društvenoj mreži „Tviter“.
Inače, dolazak u Srbiju za ovog tenisera počeo je malim gafom. Naime, izgubio je veoma važan dokument koji mu je potreban za američku vizu, ali je ipak na kraju uspeo da reši problem i uskoro će sa svojom suprugom otputovati u Los Anđeles gde će biti i njegov prijatelj, naš najbolji teniser Novak Đoković.
- Uprkos povredama i nekorektnostima u igri, mislim da je 2010. bila dobra godina. Sada sam kocentrisan na „Dejvis kup“, na osvajanje „ATP“ titule, a želja mi je da ove godine budem među dvadeset najboljih tenisera - izrazio je Tipsarević nedavno svoje planove za naredni period.
Međutim, ono što takođe planira da uradi ove godine je još jedna tetovaža, ali ovog puta planira da preko čitavih leđa istetovira krila, od kojih će jedno biti bele, a drugo crne boje.
- Imam ideju za takvu tetovažu, ali još nisam odlučio kada ću to uraditi - rekao je poznati sportista jednom američkom magazinu, iako se još oporavlja od prethodnog tatua koji je uradio prošlog meseca.
- Tetovaže radim u jednom privatnom studiju u Beogradu. Iako sam se već nekoliko puta tetovirao, taj proces je za mene uvek bolan. Još imam crvenilo, ali to je normalno - rekao je nedavno Janko koji narednih dana planira da poseti svoje omiljene noćne klubove u prestonici, a potom će sa suprugom otići u Ameriku gde ga očekuju nova uzbuđenja, ali i izazovi na terenu.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još