Nina Morić otkriva da učestvuje u „Ostrvu slavnih“ u Hondurasu kako bi zaradila novac jer joj bivši suprug Fabricio Korona ne plaća alimentaciju

Nina Morić otkriva da učestvuje u „Ostrvu slavnih“ u Hondurasu kako bi zaradila novac jer joj bivši suprug Fabricio Korona ne plaća alimentaciju

Autor: | 19/03/2011

0

http://www.portwallpaper.com/imgcel/Nina_Moric/Nina-Moric-9.JPG
Hrvatska manekenka koja živi i radi u Italiji Nina Morić nedavno je otputovala u Honduras kako bi učestvovala u italijanskoj popularnoj rijaliti emisiji „Ostrvo slavnih“. Brineta za koju italijanska javnost smatra da je preterala sa estetskim korekcijama otkrila je da je pristala da se takmiči u rijalitiju isključivo zbog novca.
Zanosna tridesetpetogodišnjakinja je rekla da je u Honduras otišla isključivo zbog budućnosti svog sina Karlosa, kojeg je dobila dok je bila u braku sa ozloglašenim paparaco fotografom Fabriciom Koronom, koji je poznat po tome što je boravio u zatvoru zbog ucene.
Bivša gospođa Korona u izolaciju na drugom kraju sveta uputila se zbog takmičenja za novčanu nagradu.
- Razlog mog odlaska na „Ostrvo slavnih“ korak je napred u karijeri, a ponajviše što mislim na budućnost mog sina Karlosa, koga će dok budem boravila u Hondurasu čuvati moja majka - rekla je slavna manekenka pre nego što je spakovala kofere. Ona je trenutno raskinula veridbu sa osam godina mlađim manekenom Martinom Evansom, a bivšeg supruga Koronu je javno kritikovala zbog neplaćanja alimentacije i što je, kako je navela, loš otac.
- Postoje muškarci koji su po prirodi dobri očevi, a ima i onih koji to nauče da budu kada dobiju decu. Moj bivši suprug ne spada ni u jednu od te dve kategorije, barem ne do sada. Otac je Karlosu samo kada to poželi i pozove sina da se vide samo kada se to uklapa u njegov raspored. Dobar otac mora uvek da izvršava roditeljsku dužnost, a ne samo kada mu to odgovara - ogorčena je Nina koja je pre dve godine, pošto je saznala o Koroninom neverstvu, bila u bolnici jer se predozirala tabletama za spavanje.
Fabricio Korona, koji je prošle godine debitovao kao televizijski glumac, priznao je da je sa bivšom suprugom imao probleme zbog finansija. Rekao je kako je već neko vreme u dobrim odnosima s Ninom, ali da su imali problema zbog novca, odnosno plaćanja alimentacije i zato što Nini nije bila draga njegova partnerka Belen Rodriges, argentinski model i poznato televizijsko lice.
S druge strane, Nina se nije dala isprovocirati i u javnosti nije želela da komentariše Belen koja je sa Elizabetom Kanalis vodila poslednji muzički festival „San Remo“.
- Svidelo mi se kako je vodila „Sanremo“. Talentovana je kao i drugi voditelji - rekla je Nina o rivalki koja je trenutno u Italiji zbog uloge u popularnom italijanskom filmu „Božić u južnoj Africi“ popularnija od nje.
Fabricio, poznat po tome što voli da u javnosti iznosi detalje iz privatnog života, nedavno je otkrio jednu zanimljivost. Javno je rekao kako ima istine u tome da je on delimično kriv što se Nina podvrgla nizu plastičnih operacija, jer je bila nesigurna u sebe tokom njihovog braka.
- Nisam to namerno radio, ali u tome ima istine. Kada si nesiguran i kad upoznaš pogrešne ljude, odlaziš na različite operacije koje ti ne pomažu. Sad je moja bivša supruga bolje, i izgleda skoro kao nekada - rekao je Korona o Nini Morić koja je prošle godine proglašena za osobu koja je plastičnom hirurgijom najviše pokvarila svoj izgled.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti