Dara Bubamara oduševljena obilaskom čuvenog „Akvarijuma“ i najvećeg zoološkog vrta do kog se stiže žičarom

Dara Bubamara oduševljena obilaskom čuvenog „Akvarijuma“ i najvećeg zoološkog vrta do kog se stiže žičarom

Autor: | 21/03/2011

0

Popularna novosadska pevačica Dara Bubamara nedavno je provela petnaest dana u Australiji. Na turneju na ovom kontinentu zaputila se kako bi promovisala pesme sa novog albuma, sa kog se izdvojilo nekoliko hitova. Sa četvoročlanim bendom boravila je u nekoliko australijskih gradova u kojima je nastupala. Na put sa njom je krenuo njen stilista i najbolji prijatelj Rale, sa kojim je provodila slobodno vreme uživajući u kupovini i šetnjama po lokacijama koje su najpopularnije među turistima. Najviše vremena u obilasku Dara je sa najboljim prijateljem provela u Sidneju i Melburnu, u kojima se najviše i fotografisala.

Za magazin „Hello!“ simpatična pevačica kaže da ju je vreme poslužilo i da je tokom boravka u Australiji bilo sunčano i toplo.
- Uživali smo u lepom vremenu koje je bilo idealno za šetnju. Poznato je da u ovo doba godine tamo često naiđe kišni period koji traje po dve nedelje, ali imali smo sreće. Na ovom dalekom kontinentu nisam bila šest godina, jer sam se za to vreme posvetila porodici. Obožavam ovu zemlju, jer su ljudi srdačni, a gradovi prelepi. Imala sam divnog organizatora koncerta koji nas je vodio na najbolja mesta.
Posle nekoliko dana boravka Dari je već počela da nedostaje porodica, tako da je sve vreme mislila na sina Konstantina kojeg je čuvala rodbina.
- Sa Milanom sam se svakodnevno čula, strašno mi je nedostajao. Već posle petog dana mnogo mi je nedostajo. Kupila sam mu svašta, a u Melburnu smo išli u najbolji šoping. U Australiji je izbor dečje garderobe mnogo veći nego kod nas, pa sam to iskoristila da sinu obnovim garderobu.
Pevačica koja živi na relaciji Novi Sad - Pariz održala je pet koncerata, a zbog velikog interesovanja organizovan je još jedan nastup u Sidneju, koji joj se najviše dopada zbog atraktivnih turističkih sadržaja.
- Vozila sam se brodom po luci „Darling harbur“, koja je načičkana najboljim klubovima i kafeima, što je i čini najpopularnijim mestom u Sidneju za noćni provod. Šetala sam se pored čuvene „Opere“, tu uvek ima turista, pa i naših, od kojih su me neki prepoznali i tražili da se slikaju sa mnom. Naravno, nisam odolela a da ne posetim njihov „Akvarijum“, koji je odlično napravljen jer je pod vodom pa su u nekim prostorijama zidovi načinjeni od debelog stakla - osećaj je čudesan dok svuda oko vas plivaju ribe. Takođe, neizbežna je bila poseta zoo-vrtu „Taronga“, u koji se stiže žičarom. Divila sam se pandama i kengurima, posebno onim domaćim koji se šetaju slobodno po vrtu i najčešće spavaju na travnjacima pored staza kojima prolaze posetioci. Oni vole da se maze poput umiljatih maca. Naravno, nikada ne treba preterivati u tome, jer to ipak nisu mace - kroz osmeh kaže pevačica koja je uživala i u šetnji poznatim plažama, posebno „Bondi“, na kojoj se sunčala, ali ne i kupala.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin