Vladimir Stanojević obnovio vezu sa Ninom Božić jer je shvatio da mu je ona veliki oslonac

Vladimir Stanojević obnovio vezu sa Ninom Božić jer je shvatio da mu je ona veliki oslonac

Autor: | 23/03/2011

0

Atraktivni voditelj Vladimir Stanojević koji je publiku televizije „Pink“ najpre očarao u emisiji „City“, a zatim i u „Jutarnjem programu“, nedavno je obnovio vezu sa bivšom devojkom Ninom Božić. Iako su šarmantni dvadesetdevetogodišnjak i njegova emotivna partnerka poslednjih godinu i po dana nekoliko puta obnavljali vezu i raskidali, sada su sigurni da su njihova osećanja iskrena i da su jedno u drugome pronašli veliki oslonac. Vladimir se u to uverio i nedavno kada je izgubio oca. U tim veoma teškim trenucima Nina je sve vreme bila sa njim u Trsteniku i davala mu veliku podršku.

- Bilo je mnogo situacija kada mi je bilo teško, a Nina je tada bila uz mene. Kada mi je tata nedavno umro, ona mi je bila veoma značajna podrška i shvatio sam koliko mi znači - rekao je Stanojević ekskluzivno za magazin „Hello!“, ne želeći da iznosi detalje u vezi sa pomirenjem sa Božićevom.
Inače, Vlada i Nina počeli su da se zabavljaju krajem 2009. godine, ali i pored toga što su nekoliko meseci uživali u vezi, rastali su se pošto je poznati voditelj odlučio da učestvuje u drugom serijalu rijaliti šou-programa „Farma“. Naime, njegova devojka je bila protiv te odluke i nije mogla da se pomiri s činjenicom da je on otišao na imanje u Lisoviće i pored toga što se njoj nije dopala ta ideja. Zbog toga su odlučili da naprave pauzu, međutim, Vlada se ipak nadao da će ga ona sačekati po napuštanju rijalitija, što se nije dogodilo, a ubrzo posle toga i definitivno su stavili tačku na svoj ljubavni odnos.
Pošto se tokom boravka na imanju nadomak Barajeva zbližio sa Mirjanom Božović, Vladimira su mnogi dovodili u vezu sa ovom bivšom misicom, ali su njih dvoje više puta istakli da su samo prijatelji i da između njih ne postoji ništa više od toga.
I dok su ga mnogi spajali sa Božovićevom, poznati voditelj je ubrzo posle izlaska iz izolacije nastavio da se viđa sa svojom Ninom, a česta druženja su ponovo probudila osećanja u njima zbog čega je prošle godine usledilo pomirenje. Tada je njihova veza bila kratkog daha, ali šarmantni voditelj tvrdio da je sada siguran da male nesuglasice neće moći više da ugroze njihov odnos. I pored teškog životnog perioda kroz koji trenutno prolazi zbog gubitka jednog roditelja, Stanojeviću mnogo znači to što je pored devojke koju voli i koja ga beskrajno podržava.
Mada mu je učestvovanje u rijalitiju „Farma“ na određeni period ugrozilo vezu, Stanojević je, zahvaljujući pojavljivanju u tom šou-programu, stekao mnogo simpatija publike i veliku popularnost. Tako je postao jedan od najzaposlenijih voditelja, pa ove sezone sa koleginicom Ljubinkom Dobrosavljev vodi i veoma popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“, dok je sa Minjom Miletić u ulozi domaćina emisije „Dobro jutro“ na televiziji „Pink".

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin