Bojana Stojković supruga golmana Partizana kaže da će se ipak poroditi u Beogradu i da će sinu dati ime Lav

Bojana Stojković supruga golmana Partizana kaže da će se ipak poroditi u Beogradu i da će sinu dati ime Lav

23/03/2011

0

Manekenka Bojana Stojković, supruga golmana „Partizana“ Vladimira Stojkovića, u osmom mesecu trudnoće 28. marta će otvoriti reviju Suzane Perić i ujedno beogradsku „Nedelju mode“. Atraktivna brineta će tako postati prva trudnica koja će prodefilovati manekenskom pistom, a na taj potez se odlučila jer je modna kreatorka i njena dobra drugarica Suzana želela da baš ona otvori reviju na kojoj će prikazati novu kolekciju. Zanosna trudnica, koja je sa suprugom već odabrala ime za naslednika, odlučivši da se zove Lav, za magazin „Hello!“ kaže:

- Prvo smo hteli da ga nazovemo Lazar, ali nećemo da mu tepaju Laza, pa smo se ipak odlučili za Lav.
Suzana Perić
je želela da Bojana otvori njenu reviju jer je ubeđena da će zgodna trudnica na pisti odlično izgledati.
- Nadam se da ću to moći da izvedem kada za to dođe vreme. Nije to neki veliki fizički napor, jer je reč o šetnji dugoj nekoliko desetina metara. Ipak, u ovom periodu trudnoće mnogo mi se spava. Videćemo kako će to izgledati. Inače, mislim da je ova njena kolekcija najbolja do sada i radujem se što ću učestvovati u tom modnom događaju.
Bojana kaže da ju je suprug podržao u odluci da otvori reviju i „Nedelju mode“, i da se nasmejao kada je čuo za njenu odluku.
- Vladimir nije mogao da veruje, bilo mu je simpatično. Uvek me podržava u svemu i ne sputava me ni u čemu - kaže Bojana. Tridesetjednogodišnja Bojana je rođena i odrasla u Švajcarskoj, tako da se dvoumila gde će na svet doneti bebu, da li u Beogradu ili u inostranstvu.
- Odlučila sam, definitivno, da se porodim ovde. Ne ide mi se u Švajcarsku i ne smem više da letim. Osim toga, morala bih da ostanem tamo posle porođaja jer ne bih smela sa tek rođenim detetom da putujem nazad u Beograd. Mojim roditeljima je bilo svejedno gde ću se poroditi, odluku su svi prepustili meni. Najverovatnije ću se poroditi u bolnici „Narodni front“, što mi svi predlažu. O tome ću se dogovoriti sa svojim doktorom, koji mi vodi trudnoću, jer on ne radi u toj bolnici.
Manekenka se do sada ugojila svega osam kilograma iako se ne odriče ničega od trenutka kada je ostala u drugom stanju.
- Nije mi jasno kako je to moguće jer imam pojačan apetit i sve jedem, mada se zbog bebe trudim da unosim zdrave namirnice: voće, povrće i ribu. Nosim svoje stare farmerke, jedino što od stomaka ne mogu da ih zakopčam, već ih vezujem učkurom kako mi ne bi spale. Od kada sam trudna, pijem vitamine i folnu kiselinu, to mi je doktor prepisao.
Bojana izbegava fizičke aktivnosti, osim što redovno posećuje pijacu, jer ima probleme sa bolovima u leđima.
- Ne smem da budem preterano fizički aktivna zbog bolova u leđima, jer odranije imam diskusherniju. Čim je magnetnom rezonancom ustanovljen moj zdravstveni problem, doktori su mi rekli da će me više boleti kada budem u drugom stanju. Tebalo je tada da idem na terapije kako bih sanirala to stanje, ali nisam. Srećom, ne boli me mnogo, jedino što ne mogu dugo da šetam. Nije mi jasno kako sam dobila diskusherniju, samo su počela da me bole leđa, a niti se bavim sportom, niti sam dizala nešto teško.
Manekenka kaže da njena majka neće biti prisutna na reviji, ali da njeni roditelji, koji žive na relaciji Švajcarska-Srbija, dolaze u aprilu u Beograd, kako bi bili uz nju kada se porodi.
- Moja mama bi me najradije strpala u krevet od prvog dana trudnoće. Roditelji su me stalno opominjali da ne izlazim previše iz kuće i da pazim na leđa, kao da sam jedina trudnica na svetu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još