Prebolela staru ljubav: Jelena Rozga posle nedavnog raskida šestomesečne veze sa Mariom Barišićem ubrzo je započela novu romansu

Prebolela staru ljubav: Jelena Rozga posle nedavnog raskida šestomesečne veze sa Mariom Barišićem ubrzo je započela novu romansu

Autor: | 27/03/2011

0

Hrvatska pevačica Jelena Rozga posle duže vremena ponovo je boravila u Beogradu. Razlog njenog dolaska bio je koncert Željka Samardžića u „Beogradskoj areni“ na kome je nastupala kao specijalni gost. Nekadašnja pevačica grupe „Magazin“ u srpskoj prestonici zadržala se samo dva dana, ali joj je i to bilo dovoljno da se vidi sa prijateljima sa kojima nema priliku često da se sreće.
- Željko je moj dragi kolega i prijatelj i gostovanje na njegovom koncertu je bio odličan razlog da ponovo budem u Beogradu. Osim toga, pre nekoliko dana na tržištu se pojavio moj novi CD „Bižuterija“ pa sam htela da svoje nove pesme podelim neposredno sa publikom iz Srbije. Nažalost, zbog mnogobrojnih obaveza koje sam imala, nije mi ostalo puno slobodnog vremena, i to malo što sam imala iskoristila sam da dan pre nastupa odem kod svojih prijatelja na večeru - kaže Jelena na početku razgovora za „Hello!“.
Otkako je napustila hrvatsku grupu „Magazin“ Jelena u Srbiji nije imala veći nastup. Pre nešto više od godinu i po dana bio je najvaljen njen koncert u Centru „Sava“, ali i pored velikog interesovanja njenih obožavalaca planovi nisu realizovani i poznata Splićanka nije zapevala pred beogradskom publikom. Od svog velikog koncerta nije odustala, ali još ne zna kada će se dogoditi.
- Trenutno sam na turneji koju sam započela krajem prošle godine nastupom u „Zadarskoj areni“, a pre mesec dana sam u rodnom Splitu imala koncert i tada sam bila veoma uzbuđena, jer sam pevala pred trinaest hiljada ljudi. To je divan osećaj i naravno da mi je to veče dalo još više pozitivne energije i želje da svoj posao obavljam što bolje mogu. Kada je reč o Beogradu, i on mi je u planu, ali ću o tom koncertu pričati onda kada se budemo dogovorili o  datumu.
Iako nerado govori o privatnom životu, Jelenin ljubavni život je interesantan hrvatskim medijima. Mnogi je prate u stopu s čim je ona navikla da živi. Prošle godine, dok je bila u vezi sa Mariom Barišićem iz Rijeke prvi put je govorila o svojoj vezi, ali ni tada nije otkrivala najintimnije detalje. Iako su mnogi pomislili da će ta romansa biti na duže staze, jer par se skoro nije odvajao, Jelena je često odlazila u Rijeku, a Mario je dolazio u Split i često je pratio na nastupima, ali u decembru su iznenada raskinuli. Jelena je vest da više nije sa Mariom potvrdila, ali ništa više od toga nije želela da kaže. Uvek nasmejana pevačica nije dugo samovala i patila za bivšim dečkom, već je ubrzo našla novog. Prema pisanju hrvatske štampe reč je o dvadesetdevetogodišnjem Marku Budanoviću, menadžeru zadarskog kluba „Forum“, ali Jelena tvrdi da su sve te priče neistinite. Ipak, priznaje da ima novu ljubav u kojoj uživa.
- Ne volim previše da pričam o privatnom životu, ali mogu da kažem da mi je trenutno lepo i da sam sretna. Što se tiče Marka on je moj prijatelj. Mediji me stalno povezuju sa prijateljima i to čine kada me vide dva puta sa istim muškarcem - kaže Jelena.
Tridesettrogodišnja hrvatska zvezda još ne planira da stane na ludi kamen. Iako je krajem prošle godine izjavila da bi volela da se uskoro ostvari i kao majka, to joj sada nije na listi prioriteta. Kada bude dobila dete, jedan od onih koji će se najviše obradoviti sigurno će biti njen deda, koji joj, kad god je vidi, postavi isto pitanje: kada će zasnovati svoju porodicu.
- Sigurno je da sebe jednog dana vidim kao majku u srećnoj porodici, ali još  nije došlo vreme za to. Što se mog dede tiče na pitanje uvek dobije isti odgovor: „Deda, još je meni rano“ - sa osmehom završava Jelena Rozga.
Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin