Romansi došao kraj: Jana Milić raskinula emotivnu vezu s muzičarem Rastkom Aksentijevićem!

Romansi došao kraj: Jana Milić raskinula emotivnu vezu s muzičarem Rastkom Aksentijevićem!

Autor: | 27/03/2011

0

Glumica Jana Milić koja je poznata po brojnim ulogama u televizijskim serijama nedavno je raskinula emotivnu vezu sa uspešnim muzičarem Rastkom Aksentijevićem s kojim je bila u vezi godinu i po dana. Iako je njihova romansa od početka bila puna trzavica i nesuglasica, par je zahvaljujući jakim osećanjima uspeo da ostane zajedno.
Međutim, ovog puta su se definitivno rastali, a razlog tome su upravo česte svađe i prepirke. Zbog toga, posle prekida veze više nisu u kontaktu, a lepa glumica nije želela da priča o ovom događaju.
- Ne pričam o privatnom životu. Jednom sam govorila o svojoj intimi i opekla sam se tako da to više neću činiti - bila je kratka Milićeva, koja je tokom veze sa sinom čuvenog muzičara Dragoslava Pavla Aksentijevića svega u nekoliko navrata govorila o svojoj vezi, ali nikada nije iznosila detalje romanse.
- Zaljubljena sam i uživam u svojoj vezi - govorila je svojevremeno Jana koja je izjavljivala i da je Rastko jedini muškarac sa kojim bi mogla da zamisli sebe u braku, ali da i dalje nije spremna da se odluči za takav korak.
Inače, ovaj par počeo je romasu tokom snimanja filma „Srpski ožiljci“ u kome je atraktivna umetnica imala veoma zapaženu ulogu, dok je njen nekadašnji partner bio zadužen za muziku. Između njih dvoje odmah su sevnule varnice, a muzički producent koji sarađuje sa brojnim pop zvezdama poput Ane Stanić i Aleksandre Kovač, zanosnoj brineti ostavio je svoju vizitkartu. Rastko je bio prilično uporan, pa su vrlo brzo posle fatalnog susreta počeli da se zabavljaju.
Budući da je ljubavni život poznate glumice oduvek intrigirao javnost, oni su u početku krili emocije, pa zajedno nisu odlazili na gradska dešavanja, već su izlazili uglavnom na skrovitija mesta sa prijateljima.
Mada, Rastko je podržao svoju sad već bivšu devojku na premijeri filma Vladimira Paskaljevića „Đavolja varoš“ u kome ona tumači jednu od glavnih uloga, dok poznata brineta nije propustila koncert velikana naše muzike Pavla Aksentijevića. Međutim, prvi put su zajedno fotografisani tek na premijeri pozorišne predstave „Sto posto Oskarov kabare“ kada su zajedno došli i uživali u odličnom komadu. Kasnije su i otpočeli zajednički život, ali umesto veridbom ili brakom njihova ljubav je ipak završena rastankom.
Pre nego što je počeo da se zabavlja sa popularnom zavodnicom, o Aksentijevićevom ljubavnom životu nikada se nije pisalo, dok je za Janu poznato da je bila u vezi sa američkim producentom Todom, koji je tokom njihove veze uglavnom bio u Beogradu, a mediji su je povezivali i sa hrvatskim producentom i rediteljem Romanom Matejićem, ali je Milićeva u više navrata objasnila da njih vezuje samo poslovni odnos, jer su sarađivali na snimanju jedne serije do čijeg prikazivanja nikada nije došlo.
Ljubitelji ove glumice trenutno ponovo mogu da je gledaju na „Javnom servisu“ gde se trenutno reprizira serija „Ranjeni orao“ ili u nekoj od mnogobrojnih predstava koje igra u pozorištima u prestonici.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin