Lea Kiš se pomoću mezoterapije lica vidno podmladila, a novim načinom ishrane vratila devojačku liniju

Lea Kiš se pomoću mezoterapije lica vidno podmladila, a novim načinom ishrane vratila devojačku liniju

Autor: | 31/03/2011

0

Popularno televizijsko lice Lea Kiš, autorka i voditeljka emisije „Nedeljno popodne“, vidno je osvežila izgled zahvaljujući mezoterapiji lica. Pored toga, voditeljka na „Pink" televiziji može da se pohvali linijom koju je imala pre nego što je dobila kćerku Saru, jer je rigoroznim načinom ishrane izgubila osam kilograma.
- Prvo sam počela sa mezoterapijom tela, koja uz promenu načina ishrane daje veliku motivaciju za još boljim rezultatima. No, nisam bila preterano istrajna u tome kao u mezoterapiji lica, prvenstveno što me je postupak mezoterapije tela boleo - priča za magazin „Hello!“ Lea o popularnoj metodi podmlađivanja i zatezanja kože putem ubrizgavanja koktela vitamina i lekovitih supstanci iglama direktno u mezoderm.

Novinarka je zadovoljna nehirurškim fejs-liftom, kako popularno u svetu nazivaju mezoterapiju, jer je doprinela da stekne blistavost i svežinu lica.
- Vidno sam se podmladila mezoterapijom lica koja je manje bolna od istog postupka za telo. Ubrizganim koktelima mi je „probuđen“ kolagen, što je najvažnije za svaku ženu koja pređe četrdesetu. Godinama koristim profesionalnu „tešku“ televizijsku šminku koja isušuje kožu, pa mi je hidratacija ovim postupkom bila preko potrebna. Suprug me je podržao u odluci da se podvrgnem ovom tretmanu, kao što to čini i za sve ostalo u životu. Pored toga, odlučila sam i da promenim režim ishrane da bih se oslobodila viška kilograma. Posle duže vremena, uspela sam da svoju liniju dovedem na onu iz devojačkih dana. Ponovo imam pedeset šest kilograma, a toliko sam imala kada sam se udala. Ne mislim da će mi se kilogrami vratiti, jer poslednjih nekoliko meseci izuzetno vodim računa o tome šta jedem. Unosim u organizam sve ono što ranije nisam volela, a pre svega žitarice.
Postupku mezoterapije tela Lea se podvrgla tokom leta, što je nezahvalno zbog modrica koje se ponekada pojave na koži.
- Bolelo me je, ali nije bilo toliko strašno. Ipak, nisam osoba koja lako podnosi bol, iako je mezoterapija savršena u borbi protiv celulita. Odlučila sam se za lasere, jer su delotvorni i eliminišu celulit bez bolova. Svi primećuju da sam oslabila i da sam „zablistala“. Bez obrzira na tretmane, moj izgled prilično ima veze sa genetikom. Moja majka, sa skoro sedamdeset godina ,izgleda kao lepa žena u četrdesetim. Svi moji pokušaji da ostanem „podmlađena“ padaju u vodu kada stanem pored nje, jer ona bez ikakvih tretmana izgleda fantastično - iskrena je Lea.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti