Ričard Gir: Sa suprugom Keri Louel i sinom Homerom obišao Maču Pikču, oplovio Patagonijska jezera i posetio Buenos Ajres a potom odleteo u Urugvaj

Ričard Gir: Sa suprugom Keri Louel i sinom Homerom obišao Maču Pikču, oplovio Patagonijska jezera i posetio Buenos Ajres a potom odleteo u Urugvaj

Autor: | 25/04/2011

0

U čuvenom letovalištu proveli su samo pedeset jedan sat. Šezdesetjednogodišnji glumac Ričard Gir doputovao je u Puntu del Este privatnim avionom iz Buenos Ajresa sa svojom suprugom, bivšim modelom i glumicom, četrdesetdevetogodišnjom Keri Louel, desetogodišnjim sinom Homerom, sa dve porodice njihovih prijatelja i dva psa.
- Došao je da se odmori i dobro se provede - primetio je jedan od članova grupe koja ga je dočekala na aerodromu.
Odmah su se smestili u kamionet sa duplom kabinom i brzo su se odvezli. Posle pet prevaljenih kilometara, zaustavili su se da uđu u odmaralište La Karolina, ekskluzivno letovalište koje raspolaže sa dvanaest rančeva na moru. Ričard i njegova pratnja odseli su u kući koju je sagradio čuveni konstruktor brodova Herman Frers, koja je trenutno vlasništvo jednog švedskog preduzetnika.
Iz kuća koja ima samo jedan nivo i veoma prostrane prostorije izlazi se na plažu koja je čuvena po zastakljenom balkonu visokom sedam metara, odakle se mogu posmatrati kitovi na proputovanju ka argentinskom jugu. Za vreme boravka glumac je imao na raspolaganju osam kamioneta, jedan helikopter, koji nije koristio, i više od deset članova obezbeđenja. Pošto su se smestili, Ričard je ručao sa porodicom i otišao je da odspava popodnevnu sijestu.
- Bio je oduševljen slatkim palačinkama koje je kuvar napravio za dezert - rekao je jedan od zaposlenih u kući. Glumac nije želeo da tog prvog dana svog dolaska izlazi iz vile na moru, nego je taj dan iskoristio za odmor, pošto je pre toga već deset dana bio na putu. Prvo je posetio Kusko i Maču Pikču u Peruu, a zatim se približio obali Patagonije u Vilji La Angostura.
Sledećeg dana Ričard se probudio u deset sati i spustio se na plažu da bi pored mora radio jogu i pola sata meditirao na jednoj dini.
- Pomaže mi da se skoncentrišem na dan koji počinje - objasnio je.
Potom je u pola dva izašao na ručak sa porodicom. Izabrali su restoran „La Huella“ u mestu Hose Ignasio. Dok je čekao ručak Homer je sišao na plažu zajedno sa petoro dece, sa kojima je sedeo za stolom, da se poigraju loptom i rukavicama za bejzbol. Girov meni sačinjavali su suši i negazirana voda. Njegovoj supruzi se više dopao jedan od specijaliteta kuće, jelo na žaru. Za dezert svi su izabrali slatkiš sa mlekom i na kraju su popili biljni čaj. Kada je izašao iz restorana, Ričard se u jednom trenutku zaustavio pred okupljenima i prvi i jedini put moglo se čuti da kaže:
- Ovo je neverovatno mesto, genijalno za provod.
Odatle su otišli u Puntu del Este, prodavnicu „Doma“, gde se mogu nabaviti kožne jakne. Glumac je kupio dve, dok je Keri ponela šest: jednu crnu sa aplikacijama od jagnjeće kože na rukavima i reveru, tri sa kapuljačama od konca (kamilju, od vizona i od neštavljene kože), jednu klasičnu u bež boji i jednu braon od jelenske kože. Takođe je kupila torbu. Potrošili su oko deset miliona dolara.
Narednog dan u zoru Gir je ponovo vežbao jogu i meditirao na pesku. Rano je ručao u kući, a potom je sa suprugom i sinom otišao na jahanje po plaži. Kada su se vratili, spakovali su torbe i otišli na aerodrom i ukrcali se u privatni avion. Preseli su u Buenos Ajresu i produžili ka njihovoj kući u Sjedinjem Američkim Državama.

TEKST: Hulija Talevi
FOTOGRAFIJE: Ernan Pepe

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti