Milić Vukašinović: Sudbinska ljubav

Milić Vukašinović: Sudbinska ljubav

Autor: | 29/04/2011

0

Poznati roker Milić Vukašinović, lider grupe „Vatreni poljubac“, nedavno je u Beogradu sklopio građanski brak sa dvadeset četiri godine mlađom Suzanom Vučić. Šezdesetjednogodišnji muzičar, poznat po vrcavosti i zanimljivoj biografiji, medijima je poručio da je to poslednji put da se ženi. Za magazin „Hello!“ nekadašnji bubnjar „Bijelog dugmeta“ iskreno govori o početku sudbinske veze:
- Suzanu, koju zovem Su, upoznao sam naFejsbuku“ u jeku svojih najžešćih „vratolomija“ na toj društvenoj mreži, zbog kojih mi je i pukla trinaestogodišnja veza sa Ninom Rajković. Posle razlaza sa njom zarekao sam se da više neću ulaziti u ozbiljne veze, ali Suzanina neodoljiva harizma žene o kojoj sam sanjao učinila je da već posle desetog dijaloga doživimo ljubav, veću od života. Budući da je takva, trajaće koliko i sam život.
Ljubavni par je venčanje upriličio za najbliže, a medeni mesec, otkriva Milić, ne planiraju.
- Svadbu smo shvatili samo kao administrativnu neminovnost, da bi Suzana mogla da uzme moje prezime i kao Suzana Vukašinović izvadi nove dokumente. Simbolično, tako je raskrstila sa bivšim životom, što sam ja već uradio. Za kumove i najbliže prijatelje priredili smo malu zakusku kod kuće. Suzana je sve sama napravila, kao i svadbenu tortu koju je ukrasila sa dva bela labuda i natpisom: „Srećno venčanje“. Živimo zajedno, ona se iz Smedereva preselila kod mene. Sada sređujemo naš iznajmljeni stana kako bi odgovarao čaroliji naše ljubavi. Nema potrebe da iz njega idemo bilo gde na medeni mesec, jer nama se medeni život već odvija i mi smo u našem stanu na „rajskim ostrvima“. Čim se stabilizujemo finansijski, preduzećemo nešto po pitanju potomstva.
Njihova ljubav, koja je pre godinu dana počela porukama na „Fejsbuku“, uzdrmala je javnost zbog javnih optužbi njegove bivše partnerke Planinke Rajković, sa kojom je živeo trinaest godina.
- Ljudi sa duhom mogu da se „pronađu“ naFejsbuku“, a meni i Su desila se velika ljubav, koja podrazumeva kompatibilnost naših priroda i intelektualnu izjednačenost. Ona je i presudna. Su me je osvojila neiscrpnom ženstvenošću, lepršavošću duha i energijom. Bivšu parnerku sam u svom mozgu „obrisao“. Tada me je, i pored našeg dogovora, izbacila iz stana u kome smo živeli - zaključala se u njemu i nije htela da me pusti ni da se presvučem i uzmem bar svoj neseser sa priborom za ličnu higijenu. Potom je nazvala policiju i optužila me za pedofiliju zato što sam prekoFejsbuka“ u kontaktu sa mladom devojkom. Predala im je moj kompjuter u kome mi je autobiografska knjiga od hiljadu stranica, čije sam lektorisanje upravo završavao. Posle nekoliko meseci uspeo sam da uzmem knjigu i kompjuter, naravno, bez podizanja optužnice. Ružni su i njeni napadi na mene u javnosti u kojima me je na najgori način predstavila, ali i to nešto govori o njoj, jer je sa mnom provela tolike godine.
Autor neprolaznih hitova Hanke Paldum kaže da je sa kćerkom Majom Avdibegović, koja živi u Sarajevu, u stalnom kontaktu, kao i da u njegovom i Suzaninom braku ljubav ne broji godine.
- Sa Majom sam u stalnom kontaktu, kao i Suzana, koju je Maja zdušno prihvatila. Kćerka je Suzani i meni čestitala venčanje, zbog kojeg je i ona vrlo srećna. Budući da smo moja supruga i ja potpuno ostvareni i živimo čaroliju naše ljubavi, „začaranost“ ne zna za godine. Oboje smo vrlo mladi, kao i svako kome se dogodi ljubav veća od života.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin