Marko Slankamenac: Uspešni maneken koji mašta o potomstvu

Marko Slankamenac: Uspešni maneken koji mašta o potomstvu

Autor: | 22/06/2011

0

Naš najpoznatiji maneken o koga se otimaju modni kreatori naše modne scene, Marko Slankamenac nedavno se rastao od svoje supruge, stjuardese Anje Švabić. Nihova ljubav, koju su juna 2010. godine krunisali brakom, zbog učestalih problema i sitnih neslaganja poslednjih meseci dovedena je u pitanje. Obostrano su se dogovorili da se rastanu i nastavili su da vode odvojeni život. Uspešni maneken, ponesen jakim emocijama koje je i dalje gajio prema svojoj supruzi, veoma je patio i smršao je petnaest kilograma. Ipak, suočen sa celokupnom situacijom, poslovno ispunjem i okružen prijateljima, Marko je odlučio da okrene novi list i da započne novi život.
- Jednostavno ne znam šta se zaista dogodilo između moje supruge i mene. Posle gubitka bebe bili smo veoma tužni. Iako mi to nismo želeli da priznamo, tu su počeli naši problemi. Emocije su bile pomešane i mi smo počeli da se udaljavamo - na početku razgovora za magazin „Hello!“ kaže naš najangažovaniji maneken Marko Slankamenac.
- Osim manekenstva, u želji da supruzi i sebi obezbedim bolji život, na Kanarevom brdu otvorio sam balon za fudbal. U taj posao sam ušao partnerski sa još dva druga od kojih je jedan poznati maneken Vlada Vuksanović. Bio sam veoma angažovan na tom poslu kako bih ga što pre postavio na noge. Dešavalo se da ceo dan ostanem na poslu, a da me moja supruga i ne nazove da pita kako sam niti, kada dođem kući, pita da li sam gladan. Zaista nisam znao šta se dešava i bio sam jako tužan. Sitne prepirke su se pretvarale u svađe i nije bilo drugog izlaza nego da se raziđemo. Rastali smo se i počeli smo odvojeno da živimo - nastavlja priču uspešni tridesetdvogodišnjak za magazin "Hello!".
- Pre nepuna dva meseca moja supruga je odjednom poželela da se pomirimo. Počela je da me moli da joj oprostim, ali ja sam je pitao o čemu se radi i šta da joj oprostim. Ona je ćutala. Udaljili smo se i sa ovog stanovišta smatram da je razvod neminovan. To su me posavetovali i moji drugari koji su objektivnije od mene mogli da sagledaju celokupnu situaciju. Želim da počnem novi život. Posle rastanka od supruge smršao sam petnaest kilograma. Prestao sam da treniran i pao sam u depresiju. Da tuga bude još veća, nedavno mi je nestao pas mešanac, ženka Milica. Nikada ranije nije bežala i čini mi se da je bila zdrava, ali imala je četrnaest godina i izgleda da je želela da se osami kako bi otišla na onaj svet. Pre nekoliko godina izgubio sam rođenog brata i naučio sam da verujem u onu staru izreku da život ide dalje i da dolaze bolji dani. Polako se rehabilitujem, vratio sam se sportu, aktivno treniram fudbal. Skoro sam se vratio na staru kilažu i sada ima deset kilograma više. Često idem na Adu kako bih „nabacio“ boju, jer me uskoro čekaju novi modni angažmani - iskren je Marko koji ističe da u Srbiji manekeni mogu dobro da zarade.
- Manekeni koji stalno rade revije i koji su angažovani za razne kampanje mogu dobro da zarade. Jedini je problem što se honorari isplaćuju znatno kasnije, tako da treba biti strpljiv - kaže Marko i dodaje da je posle angažmana u spotu za pesmu "Bruka", Cece Ražnatović, sa njom ostao u odličnim odnosima.
- Za saradnju sa Cecom veže me predivan period. Ona je velika zvezda. Posle snimljenog spota nastavili smo da se družimo. Naravno da bih opet voleo da učestvujem u njenom spotu, ali ta uloga je sada namenjena Vladi Vuksanoviću - kroz osmeh kaže Marko.
Planovi za budućnost vezani su mu za privatni segment života i o tome kaže:
- Poslovno sam se potpuno ostvario. Od ovoga što imam ništa mi više ne treba. Jedino priželjkujem lepu i zdravu porodicu i da se ostvarim u ulozi roditelja.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin