Marina Perazić zadovoljna što je uspela da dotera stas do perfekcije

Marina Perazić zadovoljna što je uspela da dotera stas do perfekcije

Autor: | 06/08/2010

0

Kada je shvatila da joj višak kilograma predstavlja veliko opterećenje i da ozbiljno može da ugrozi svoje zdravlje, Marina Perazić je odlučila da smrša. Korišćenje preparata za smanjenje telesne težine nije dalo rezultate, pa se pevačica podvrgla dijeti uz kombinaciju sa napornim treninzima. Sada, pet meseci kasnije, Marina ponovo izgleda zanosno, približno onako kako je izgledala osamdesetih, kada su skoro svi muškarci na prostoru bivše Jugoslavije maštali o njoj. Njeni kilogrami su se istopili i Perazićeva je zadovoljna i srećna i, kako kaže, počinje novo poglavlje života.
- Kombinacijom dijete i vežbi za pet meseci smršala sam deset kilograma. Radila sam test intolerancije na hranu, što znači da sam ishranu prilagodila svojoj krvnoj grupi. Moram da izbegavam pšenicu i proteine životinjskog porekla, ne smem da konzumiram meso, ribu, jaja, mlečne proizvode. Biću iskrena i reći ću da nisam dosledna u tome, ali se trudim. Ponekad pogrešim, pa pojedem neku namirnicu koju ne bih smela, kao što su hleb, testenine ili slatkiši - iskrena je Marina. Dodaje da ne bi mogla ovoliko da oslabi da je samo promenila režim ishrane. U tome je uspela i zahvaljujući redovnim odlascima na pilates.
- Na treninge sam odlazila pet puta nedeljno. Morala sam da se fizički aktiviram, pre svega zbog bolova u kičmi koje sam osećala. Učestovala sam u dve „Farme“, dugo sam spavala na slami, radila sam teške fizičke poslove i počela sam da osećam posledice. Posle izvesnog vremena, pilates sam iskombinovala sa aerobikom, da bih na kraju prešla na zumbu, vrstu aerobnog treninga.
Već tri nedelje Marina boravi u Novom Sadu kod prijateljice kako bi što više upoznala grad i uslove života, jer od jeseni, na zahtev mlađe kćerke Lune, poznata Riječanka će se preseliti u vojvođansku prestonicu.
- Luna je već upisala školu u Novom Sadu. Imala je veliku želju da se preseli, pre svega zbog prijatelja koje ima u ovom gradu. Iako joj ovde živi otac, ona želi da bude sa mnom. Starija kćerka Mia odlazi u Njujork na tri godine, pa je Luna u tome videla šansu da ima mamu samo za sebe. Živećemo u iznajmljenom stanu, jer su moje materijalne mogućnosti skromne. O kupovini stambenog prostora ne mogu ni da razmišljam. Ne stidim se toga, jer većina ljudi svoje finansijske mogućnosti može da poistoveti sa mojim.
Iako je liniju dovela do savršenstva i polako pakuje kofere za preseljenje u Srbiju, Marina ne planira da se ozbiljnije posveti muzičkoj karijeri. Pozive za nastupe ne odbija, ali o snimanju novog albuma ne razmišlja, jer joj je najbitnije da vreme provede sa kćerkama. Ni nova ljubav joj nije u planu, a sa bivšim dečkom, sa kojim je raskinula pre dva meseca, još je u kontaktu.
- Čujemo se redovno, ali se ne viđamo. Imao je priliku da vidi moje nove fotografije i oduševljen je kako sada izgledam. Nova emotivna veza mi se ne može dogoditi tek tako. Nijednog muškarca trenutno nemam na vidiku. Moje prijateljice koje se bave astrologijom su mi rekle da ću se zaljubiti tek sledeće godine. Uopšte se ne trudim da nađem momka, jer u ovom trenutku imam važnija posla.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti