Ana Bebić srećna što će desetak dana provesti u roditeljskom domu

Ana Bebić srećna što će desetak dana provesti u roditeljskom domu

Autor: | 27/08/2010

0

Kada se zbog karijere početkom prošle godine iz rodne Hrvatske preselila u Beograd, Ana Bebić je izjavila da je žrtvovala porodicu. Kada se prijavila za učestvovanje u „Operaciji trijumf“, da bi uspela u svom naumu da postane uspešna pop pevačica, odvojila se od svojih najmilijih, što joj nije palo nimalo lako. Štaviše, oni su je u teškoj odluci koju je donela podržali. Na život u srpskoj prestonici brzo se navikla, svi poslovni planovi se realizuju onako kako je zacrtala, uživa u ljubavi sa kompozitorom i tekstopiscem Filipom Miletićem, ali i pored svega neprestano oseća nostalgiju za ocem Zoranom, majkom Tomislavom, bratom Ivanom i sestrom Zrinkom. Da bi bar malo nadoknadila vreme koje nisu proveli zajedno, Ana je prošle nedelje, posle dva i po meseca, otputovala u Metković, gradić između Dubrovnika i Splita u kome je rođena pre dvadeset četiri godine.
- Jedva sam dočekala dan da dođem kući. Moji su me non-stop pitali kada ćemo se videti. Kada sam im javila da stižem, sedam puta dnevno su me zvali da provere da li je to istina. Svi u porodici smo bliski i ova razdvojenost nam teško pada. Nikako da se naviknemo da više ne možemo svakog dana da se okupimo za stolom i razgovaramo. Kada dolazim u Metković, cela familija dođe da me vidi. Oni se poređaju na kauč, mene postave na stolicu ispred njih i ispituju me - kroz smeh kaže Ana.

Boravak u Metkoviću Ana koristi da se vidi i sa svim prijateljima iz detinjstva. S obzirom na to da je najbliži morski gradić udaljen dvadeset kilometara, sa društvom često odlazi na plažu. Tema za razgovor ima na pretek ali, kako kaže, deset dana, koliko će biti u Hrvatskoj, malo je da se svima njima posveti onoliko koliko zaslužuju.

- Moj tata ima nastup na jednom ovdašnjem festivalu i idem da ga podržim. Takođe ću prisustvovati maratonu lađi, koji pratim još od detinjstva. Uživam gledajući kako se lađe takmiče u trci od dvadeset dva kilometara.

U Anin rodni grad nije pošao njen dečko Filip. Zbog obaveza u muzičkom studiju morao je da ostane u Beogradu. Pevačici je neobično što je trenutno bez svog izabranika, jer u vezi koja je trajala godinu i po nisu se često razdvajali. Nedavno su zajedno letovali u Lefkadi.
- Bili smo u Grčkoj sa prijateljima. To je bio pravi odmor koji nam je bio preko potreban. Volela bih da je ovde sa mnom, ali zbog posla nije mogao da mi se pridruži. Upoznao je moje roditelje još dok smo radili pesmu „Preživeću“, kada mi veza sa njim nije ni padala na pamet. Lepo se slažu, a i Metković, u koji smo prošle godine svratili kada smo se vraćali sa mora mu se svideo. Stalno smo u kontaktu preko „Skajpa“, gledamo se i pričamo. Nedostaje mi i neobično mi je bez njega, jer non-stop smo zajedno i odjednom ga sada nema pored mene - završava Ana, koja se za deset dana vraća u Beograd i nastavlja snimanje svog prvog albuma.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin