Danijela Vranić boravila u Parizu gde je zakazala snimanja za “Fashion TV” i uživala u šopingu

Danijela Vranić boravila u Parizu gde je zakazala snimanja za “Fashion TV” i uživala u šopingu

Autor: | 03/09/2010

0

Atraktivna pevačica Danijela Vranić oduševila je čelnike najpopularnije modne televizije „FTV“. Ona je nedavno provela uzbudljiva četiri dana u „gradu svetlosti“ u kojem je imala sastanke s producentima televizije Mišela Adama. Budući da se njima veoma dopala emisija koju je Danijela snimila u Beču, u Parizu su utanačili detalje dalje saradnje sa našom „kraljicom splavova“. Atraktivna pevačica za magazin „Hello!“ kaže da su se dogovorili da snime istu emisiju u Parizu. Da su izabrali pravu ličnost za popularni specijal ove televizije, Vranićeva je demonstrirala šopingom po najluksuznijim radnjama na Šanzelizeu.
- Budući da ću se ovih dana fotografisati za moj novi album, odlučila sam da kupim nekoliko komada garderobe iz novih kolekcija poznatih dizajnera.

Dok je boravila u Parizu, Danijela je odsela u čuvenom hotelu „Ric“, gde je uživala u čudesnoj hrani jednog od najboljih restorana - „L'Espadon“, koji ima Mišelinovu zvezdicu - potvrdu da je u vodiču najboljih restorana sveta. Svaki dan se šetala centrom grada i obišla je nekoliko turističkih zanimljivosti. Osim poslovnih sastanaka, našla je vreme za šoping, pa je tako „opustošila“ „Luj Vitonovu“ višespretnu robnu kuću na Šanzelizeu, koja je sagrađena davne 1914. U pauzama između kupovine predahnula je uz šampanjac, koji su joj zaposleni u poznatom francuskom butiku poslužili uz jagode.

- Okrenula sam se sebi, uživam i odmaram se. Može se reći da je moj boravak u Parizu bio potpuni hedonistički doživljaj, pa ću ga zauvek pamtiti. Putovanja su mi sada na prvom mestu, budući da od septembra svom snagom počinjem sa promocijom abuma. Posle pariske „avanture“, otputovala sam u Crnu Goru, a zatim u Dubrovnik. Budući da iz Hrvatske dobijam sve više poziva za koncerte, poželela sam da se pripremim i za promovisanje novog albuma za tamošnje tržište i medije - kaže brineta koja se svaki put sa radošću vraća Parizu, jednom od njenih omiljenih gradova sveta.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin