Ivan Ivanović Đus uz podršku devojke i majke polako se oporavlja, ali ukus goričine ostaje

Ivan Ivanović Đus uz podršku devojke i majke polako se oporavlja, ali ukus goričine ostaje

Autor: | 06/09/2010

0

Najpoznatiji reper sa beogradskog asfalta Ivan Ivanović Đus ponovo je dospeo u žižu javnosti. Petorica mladića nedavno su ga fizički napali i naneli mu teške fizičke povrede. Zbog ozbiljnih ozleda simpatični muzičar je hospitalizovan, posle čega je poslat na kućno lečenje. Iako su mu brojni ukućani „Farme“, sa kojima je boravio na imanju u Lisovićima, zamerili zbog bahatog ponašanja tokom emitovanja ovog popularnog rijaliti šou-programa, gotovo svi su osudili napad na njega.
Ipak javnost je najviše interesovalo da li je popularnog repera posle neprijatnog događaja pozvala i zatražila pomirenje njegova sestra, pevačica Mina Kostić, sa kojom je Đus posle iznenadnog izlaska sa „Farme“ ušao u konflikt.
- Ne, nije me pozvala Mina, ali to nisam ni očekivao od nje. Budući da me se, po mom izlasku sa „Farme“, odricala na sav glas, ne čudi me što me nije pozvala da vidi kako sam. To što je izjavljivala u novinama da je kontaktirala sa mnom nije istina. Njena majka Duda je pozvala moju mamu i pitala za moje zdravlje. Ali nije to bitno, važno je da se ja oporavljam - na početku razgovora za „Hello!“ rekao je Ivan Ivanović.

Kako se osećate sada, posle svega?
- Dobro se osećam, ali crna mi je duša.

Je li vam žao što vas Mina Kostić nije pozvala da čuje kako ste?

- Ma, nije. Muka mi je od svih ovih prepucavanja u novinama. Mina, nažalost, mnogo i svašta priča za medije. Ona kritikuje i kalja ugled svojih najbližih. Ne želim da pričam o tome.

Mina je izjavila da joj je veoma žao i da je tužna zbog svega što vam se desilo?
- Verujem. Toliko joj je žao da je odmah posle moje nesreće umesto da me vidi, otišla da leči tugu na luksuznom brodu pevača Miloša Bojanića. Nije imala vremena, no sve ja razumem.

Njena majka Duda u intervjuima je uvek govorila da vas veoma voli i da ste joj dragi?
- Mina neprikosnoveno sluša Dudu. Da joj je Duda rekla da me pozove, sigurno bi to i učinila.

Budući da ste brat i sestra, ipak bi trebalo da se pomirite?

- To da li smo ona i ja brat i sestra Mina najbolje zna, pošto je isuviše pričala o tome. Ja sam nju voleo kao Boga i nikada nikome nisam dao da kaže ijednu ružnu reč za nju.

Čuli smo da Mina sprema iznenađenje kako bi se pomirila sa vama?
- Super. Evo za tu priliku spremio sam veliki šampanjac, samo čekam da ga otvorim.

Posle nesreće, da li vas je neko od „farmera“ pozvao da pita za vaše zdravlje?
- Naravno. Pozvali su me svi oni sa kojima sam posle učešća na „Farmi“ ostao u dobrim odnosima. Među njima su bili Nikola Sarić Sajko, Nemanja Stevanović, Mirjana Božović, Raka. Ne znam da li me je još neko nazvao.

Kako su reagovali vaša majka Vesna i devojka Danijela kada su saznale da ste povređeni?

- Kao i svi ostali, bile su uplašene i zabrinute. Ali one, naročito moja majka, savršeno shvataju sve što se dešava. Čim me je videla, Vesna je znala kako se osećam. Nervira me činjenica da se u Beogradu tuče i slične stvari dešavaju svakodnevno, a niko ne priča o tome. Nasilje je u porastu. Nemaština je oko nas, svuda okolo je opšte ludilo. O ovoj ekscesnoj situaciji priča se na sav glas samo zato što sam ja trenutno medijima zanimljiv.

Kaže se da je svako pojavljivanje u medijima najbolja propaganda. Nadamo se da ćete i ovaj nemili događaj okrenuti u vašu korist.
- Baš ste me nasmejali. Mada ima u tome istine. Ako ovo moje iznenadno pojavljivanje u novinama doprinese da se moje tezge udvosrtuče i da ljudi  više počnu da dolaze na moje nastupe, onda super. Ja sam srećan.

Da li ste zbog povreda pili lekove protiv bolova?
- Ma kakvi. Ništa me ne boli, tako da nije bilo potrebe da posežem za lekovima.

Kako napreduje vaš oporavak?

- Odlično. Lekari su iznenađeni mojim savršenim imunitetom, zbog čega mi rane brzo zarastaju. Šavove sa glave i ostalih delova tela već mogu da skinem. Jedino što me izluđuje je mali prst na nozi koji mi je povređen. On je jedini u gipsu. Da nije njega, već bih mogao da budem na ulici i slobodno šetam. Ovako ne mogu ništa da obujem i moram da ležim.

S obzirom na to da ste veoma aktivni, kako podnosite ovaj period mirovanja?
- Pre nekoliko dana sam se žalio da nemam vremena da se odmorim i da se družim sa dragim ljudima. Eto, odmah mi se ovo desilo. Sada se izležavam, majka mi sve prinosi, drugovi mi dolaze u posetu. Gledam filmove kojih sam se baš zaželeo, jer od silnih obaveza u poslednje vreme nisam imao vremena ni za šta.

Jeste li uspeli da sa devojkom Danijelom odete na letovanje?
- Nažalost, nisam uspeo. Planirali smo da odemo u Grčku, ali se taj plan izjalovio zbog zakazanih muzičkih nastupa. Možda ću uspeti da odvojim nekoliko slobodnih dana i da odem do Makedonije, u Ohrid.

Da li ste imali priliku da odete u Herceg Novi i posetite oca koji tamo živi?

- Jesam, i odlično sam se proveo. Moj otac u Crnoj Gori poseduje vlastiti frizerski salon koji odlično radi. Taman sam planirao da krajem ovog meseca odem kod njega na praksu da se malo usavršim.

Jeste li radili malo kod njega u salonu?
- Naravno. Zaradio sam odličnu „kintu“. Žene obožavaju kada ih ja friziram. Tvrdim da sam u Beogradu među retkim frizerima koji savršeno zna da isfenira žensku kosu.

Pričali ste da ćete devojci Danijeli otvoriti frizersko-kozmetički salon?
- Ispuniću to obećanje. Radimo na tome, samo još malo da skupimo novca.

Planirate da se uskoro vratite „na ulicu“?
- Naravno, još dan-dva i biću kao nov.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još