Nataša Pavlović sa sinom Olegom provela tri meseca u porodičnoj kući u Boki kotorskoj

Nataša Pavlović sa sinom Olegom provela tri meseca u porodičnoj kući u Boki kotorskoj

Autor: | 20/09/2010

0

Nataša Pavlović, voditeljka emisije „Plesom do snova“ na televiziji „Pink“ i supruga producenta „Farme“ Predraga Pavlovića, pošto se pre tri meseca porodila celo leto je sa sinom Olegom provela u porodičnoj kući u Bokokotorskom zalivu. Za magazin „Hello!“ Nataša kaže da ih je Predrag posećivao koliko su mu obaveze dozvoljavale, budući da je imao mnogo posla u vezi sa novim serijalom popularnog rijaliti-programa „Farma“.
- Umesto jednog dužeg odmora bio je s nama više puta po nekoliko dana, i nije mogao da dočeka naš povratak u Beograd. Oleg i ja smo stalno bili na plaži, šetali smo se obalom, uživali u plovidbi brodićima. Htela sam da more zavoli dok je beba jer imam osećaj da onaj ko voli more voli i život i ume da uživa u njemu. Čini mi se da je Oleg dobar učenik jer je sve upijao. Sva sreća je da imamo veliko dvorište pa nije bilo problema ni kad su bile velike vrućine. Kupali smo ga u dvorištu, praćakao se u malom bazenu, obožava vodu, a u more nije smeo zbog infekcija. Tu su bili baka i deda koji se nisu odvajali od njega. Inače, pored ostalog, mami i tati sam zahvalna što su takva duga letovanja omogućili bratu i meni odmalena. Tradicija se, eto, nastavlja.


Pre nego što je u junu otputovala, Nataša je odlučila da se sa mora vrati sa starom kilažom, u čemu je i uspela.
- Nije bilo nimalo lako, često sam sanjala kako jedem kolače i hranu koje  sam se uželela, ali bila sam istrajna. Dojim bebu, pa sam se plašila da mršavljenjem ne utičem na kvalitet mleka, a onda sam shvatila da ću se u stvari hraniti zdravije nego ranije. Jela sam više voća i povrća, ribu i ostalo meso bez belog hleba, testenina i slatkiša. Kvantitet u ishrani zamenila sam kvalitetom i nijednog trenutka nisam bila gladna. Jela sam češće, manje obroke. Sve namirnice koje su štetne za mene ne koriste ni bebi. Pila sam mnogo vode, jer je to korisno za dojenje. U početku je bilo teško sa dojenjem jer nisam imala mleka, ali sam bila uporna, pa Olega sada još dojim a dohranjujem samo kada mu nije dovoljno. Toliko se govori da je to mleko zdravo, tako da svaki mililitar gledam kao najveće blago.
Nataša kaže da bi svakome poželela bebu kao što je njen Oleg.
- Veoma je dobar i miran. Već ima svoj karakter i trudimo se da ga učimo svemu. Pročitala sam dosta literature o odgoju i saznala kako se upravo u  prvoj godini najviše formira dečja ličnost. Naučila sam da slušam bebu i zato nema bespotrebne dreke, on nam svojim signalima sve govori i u skladu s tim se i ponašamo. Plave okice ima na Peđinog oca ili možda na moje bake - ja imam zelene, a Peđa braon, tako da Oleg nije na nas. Najviše volim oči moje bebe jer se njima neodoljivo smeje.
Iako je u medijima plasirana vest da je Nataša odbila da vodi „Farmu“, ona otkriva šta se zaista desilo:
- Čelnici televizije „Pink“ imali su ideju da vodim jednu emisiju u okviru „Farme“, ali su ipak odlučili da je šou-program s Boškom Jakovljevićem, „Plesom do snova“, ono što bi trebalo da nastavim. Žao mi je što je u nekim novinama pogrešno napisano da sam odbila ponudu da vodim „Farmu“. To je najuspešniji projekat na domaćem programu, pa ne bi bilo logično da ga odbijem. Ipak, radujem se emisiji koju vodim sa Boškom jer smo uhodani i baš volimo to da radimo.
Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin