Miloš Teodosić srećan što će sa devojkom Majom Ognjenović živeti u Atini

Miloš Teodosić srećan što će sa devojkom Majom Ognjenović živeti u Atini

Autor: | 02/10/2010

0

Jedan od najistaknutijih reprezentativaca košarkaš Miloš Teodosić posle povratka sa Svetskog prvenstva u Istambulu proveo je nekoliko nezaboravnih dana u Beogradu gde je sa devojkom, uspešnom odbojkašicom Majom Ognjenović uživao u svakom slobodnom trenutku. Zaljubljeni par imao je priliku da uživa u nežnim emocijama, ali i da isplanira budući zajednički život, jer će krajem godine početi zajedno da žive u Atini i igraju za tamošnji klub „Olimpijakos“. Međutim, i pored toga što su jedno drugome mnogo nedostajali tokom prvenstva, talentovana sportistkinja zbog svojih obaveza i priprema za „Svetsko prvenstvo“ u odbojci nije mogla da sačeka svog dečka na aerodromu.
- Maja je veoma uspešna u svom poslu i zbog treninga nije mogla da me sačeka kada sam došao iz Istambula, ali smo zato svaki slobodan trenutak dok sam bili u Beogradu proveli zajedno i uživali. Nažalost, bili smo zajedno samo nekoliko dana, jer sam u nedelju morao da otputujem u Atinu gde me očekuju klupske obaveze - objašnjava Miloš.

Boravak u prestonici iskoristio je i kako bi se još jednom video sa svojim saigračima iz reprezentacije.
- U našoj reprezentaciji vlada odlična atmosfera i zaista smo sjajan tim, tako da smo pre odlaska želeli još jednom da se pozdravimo i rastanemo na pravi način. Ovog puta nismo osvojili medalju, ali s obzirom na to da smo najmlađa ekipa veoma smo zadovoljni i četvrtim mestom - kaže Teodosić koji se prisetio svog koša u poslednjoj čime je preokrenuo rezultat u utakmici protiv Španije.
- Ko god da šutira u poslednjoj sekundi, u tom trenutku ni o čemu ne razmišlja. Tek otprilike pola sata po završetku utakmice bio sam svestan šta se dogodilo i bio sam neizmerno srećan zbog toga. Inače, ne smatram da sam jedan od najistaknutijih igrača u reprezentaciji već sam samo došao do izražaja zahvaljujući saigračima i prijateljima kojima sam mnogo zahvalan.

Pre odlaska u Atinu, ovaj dvadesettrogodišnji košarkaš posetio je i svoju porodicu u Valjevu koja mu je oduvek pružala veliku podršku.

- Moja porodica je sada vrlo ponosna na mene. Svi me podržavaju još od  početka moje karijere na čemu sam im neizmerno zahvalan. Naravno, sada mogu da računam i na podstrek moje devojke koji mi takođe mnogo znači - kaže Miloš koji će polako početi da se sprema za zajednički život sa svojom Majom.
- Srećni smo što ćemo zajedno da živimo u Atini, jer nam je to već dugo bio cilj. To je vrlo lep grad gde ja boravim već tri godine i u kome sam stekao mnoge prijatelje, tako da nema razloga da nam ne bude lepo. Ispostavilo se da ćemo biti i u istom klubu, što je takođe fantasično. Više nećemo biti razdvojeni, pa ćemo imati dovoljno vremena da se posvetimo i našim sportskim obavezama, ali i jedno drugome.
Iako su već u prvim mesecima zabavljanja shvatili da su jedno za drugo, naš istaknuti plejmejker i njegova partnerka za sada ne razmišljaju o venčanju i prinovi.
- Svakako da nam mnogo znači što ćemo živeti zajedno, ali još smo mladi i rano je za venčanje. U ovom trenutku želimo samo da uživamo u našoj ljubavi - zaključuje Miloš.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti