Milica Jelić kaže da nije u emotivnoj vezi i da je danas teško naći dečka koji se ne plaši da prvi priđe

Milica Jelić kaže da nije u emotivnoj vezi i da je danas teško naći dečka koji se ne plaši da prvi priđe

Autor: | 03/10/2010

0

Takmičenje za najlepšu devojku na svetu, šezdeseto po redu, biće održano 29. oktobra u kineskom letovalištu Sanija, a Srbiju će predstavljati dvadesetogodišnja Beograđanka Milica Jelić. Šarmantna studentkinja je pre tri meseca žiri u Centru „Sava“ osvojila lepotom, manirima i gracioznim hodom, i tako postala mis Srbije. Brineta koja mašta da se ostvari u novinarstvu na pripreme putuje 30. septembra i za magazin „Hello!“ otkriva da oseća pozitivnu tremu.
- Ranije nije bilo treme, ali me sada polako obuzima, ali ona pozitivna. Želim da se u Kini predstavim baš onakvom kakva jesam, što su me svi savetovali. Posle kratkog boravka u Pekingu i Šangaju idem na ostrvo Sanija, ekskluzivno letovalište za koje kažu da je jedno od najlepših mesta na svetu.
Milica je usavršila i znanje engleskog jezika, upotpunivši fond reči, a kao svoj talenat na izboru za „Mis sveta“ prikazaće umeće plesa, jer je godinama pohađala časove latino plesova.
- Koreografkinja Ana me priprema za ples koji će biti mešavina našeg kola i latino koraka. Inače, imam kondicione treninge četiri puta nedeljno. Prve dve nedelje posle treninga nisam mogla da se krećem od upale mišića. Ranije nisam trenirala i sve obaveze sam završavala vozeći se, nisam čak ni šetala. Pored talenta, moram na izboru da se istaknem i sportskim sposobnostima, da bih bila primećena.


Iako je zauzeta mnogim obavezama u vezi sa pripremama, Milica je angažovana i oko ispita na fakultetu.

- Samo četiri dana posle izbora za mis Srbije položila sam ispit i dobila devetku. Moj otac je najviše zaslužan što ni u jednom trenutku nisam zapostavila fakultet, kaže da je titula prolazna, iako je odlična „odskočna daska“ za buduće angažmane, ali da joj je fakultet na prvom mestu. Tata mi je strog, a sa mamom imam odnos kao sa drugaricom i ona me nikada ne kritikuje. Moj stariji brat Milan, koji je veoma zaštitnički nastrojen prema meni, ponosi se mnome. Posle izbora, moju titulu je sa društvom slavio četiri dana, bez prestanka. Krivo mi je što se u poslednje vreme gotovo ne viđamo u porodičnoj kući, iako oboje tu živimo. On je počeo da radi sa tatom u restoranu, koji je u vlasništvu porodice. Najveću podršku za sve imam u porodici. Kada sam bila mlađa, roditelji mi nisu ispunjavali sve želje, i na tome sam im danas zahvalna, jer shvatam da to ne bi bilo dobro za mene. Imala sam i ograničeno vreme za provod, morala sam da budem u kući u deset sati uveče, iako su moje drugarice imale duži izlazak. Sada mi više izlaze u susret jer više nisam klinka.

Harizmatična misica nije u emotvnoj vezi i smatra da je danas veoma teško naći partnera.
- Nemam dečka i to ne zato što su mi kriterijumi porasli od kada sam postala mis već što su oduvek bili visoki. Mnogi me pitaju da li mi sada prilaze situirani muškarci, ali mene to ne zanima. Ono što moje kriterijume čini visokim je iskrenost koju tražim, što je danas najteže naći. Pored toga, muškarac mora da bude i zanimljiv da bi me osvojio. Od kada sam postala poznata, momci mi slabije prilaze, mada su se i ranije, dok sam bila anonimna, ustručavali da ostvare kontakt sa mnom. Mnogi mi kažu da delujem uobraženo, a sada još, povrh svega, mnogi misle da me je titula promenila i da sam postala prepotentna. Naprotiv, prema svima sam ljubazna, nisam nimalo uobražena. Mislim da moj problem ima 90 odsto devojaka u Beogradu - momci se plaše da priđu i ostvare kontakt sa devojkama.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin