Silvija Nedeljković i Saša Stamenković proslavili godišnjicu ljubavi uz italijanske specijalitete

Silvija Nedeljković i Saša Stamenković proslavili godišnjicu ljubavi uz italijanske specijalitete

Autor: | 03/10/2010

0

Pevačica i bivša voditeljka emisije „Zvezde Granda“ Silvija Nedeljković prošle nedelje proslavila je prvu godišnjicu ljubavi sa Sašom Stamenkovićem. Iako je želela da svog verenika iznenadi večerom koju je planirala da priredi u njihovom domu, golman „Crvene zvezde“ potrudio se da obeležavanje za njih značajnog datuma prođe drugačije. Sa mendžerom poznatog restorana „Dragulj“ dogovorio se da jedan deo prostora ostavi samo za njih dvoje i da ga dekoriše balonima i crvenim ružama, Silvijinim omiljenim cvećem. Pod izgovorom da želi da odu samo na piće, Saša je svoju izabranicu odveo na mesto gde su se prošle godine prvi put poljubili. Kada je videla prigušena svetla u restoranu i osoblje koje ih dočekuje, Silviji je odmah bilo jasno o čemu se radi. U prijatnoj atmosferi, romantičnim melodijama, italijanskim specijalitetima i vinu par je uživao do ponoći.
Silviju i Sašu upoznali su zajednički prijatelji prošlog proleća u „Grandovom“ studiju na Košutnjaku. S obzirom na to da je golman oduvek voleo muziku najveće diskografske kuće redovno je dolazio na snimanja emisija. Pošto je pevačica tada bila u vezi sa Nikolom Novakovićem njihov prvi susret završio se samo rukovanjem. Posle nekoliko meseci povećala je grudi implantima i stavila tačku na dugogodišnju vezu, što je Saša iskoristio da joj se približi. Dok je ležala kod kuće, oporavljajući se od intervencije, redovno ju je obilazio. Sve više vremena provodili su zajedno i emocije su se rodile. Čim je počela da izlazi iz stana, odveo ju je u restoran na Vidikovcu kada se desio prvi poljubac. U početku svoju vezu su krili. Sašu su mediji spajali sa mnogim Silvijinim koleginicama, pa su zbog svih tih napisa priznali da se vole, ali ni tada nisu želeli previše da pričaju o svom odnosu.
- Reći ću samo da sam veoma srećna, zadovoljna i ispunjena žena. U zdravoj vezi ne sme da postoji ljubomora, već samo podrška. Tako je i kod nas i zato se odlično slažemo - izjavila je tada pevačica.

To što joj je Saša za godišnjicu veze priredio iznenađenje Silviju nije previše začudilo, jer na takve stvari je navikla. I kada je odlučio da je zaprosi, to je uradio bez ikakvih najava. Tokom njenog novogodišnjeg nastupa u jednom klubu u Herceg Novom kleknuo je, izvadio prsten i pitao je da se uda za njega. Dobio je pozitivan odgovor i od tada par je počeo da planira zajedničku budućnost. Po povratku u Beograd iznajmili su stan na Dedinju, u blizini stadiona „Marakana“, u kojem su započeli život pod istim krovom. Silvija se svom izabraniku u potpunosti posvetila, zbog čega je svoju muzičku karijeru stavila u drugi plan. Kada će se venčati još nisu objavili, ali njihovi prijatelji veruju da će pred oltar otići sledeće godine.
- Zaljubljena sam i u savršenoj emotivnoj vezi. Ljubav cveta, Saša je divan dečko. Najvažnije je da se volimo, a volećemo se i da smo na različitim krajevima sveta. Činom veridbe prijatno me je iznenadio, to uopšte nisam očekivala. Veridba je korak napred u razvoju naše veze, divna stvar koja nam se dogodila - rekla je Silvija pošto joj je zablistao prsten na ruci.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin