Maja Nikolić: Provela vikend sa bivšim partnerom Janom u Berlinu

Maja Nikolić: Provela vikend sa bivšim partnerom Janom u Berlinu

Autor: | 05/10/2010

0

Jedna od najtemperamentnijih dama naše estradne scene, pevačica prodornog glasa Maja Nikolić, iako je nedavno izjavila da je okončala  vezu sa nemačkim advokatom Janom Stajnplicom, viđena je u društvu  bivšeg partnera u jednoj diskoteci u Berlinu. Popularna Nišlijka doputovala je u Nemačku kako bi vikend provela sa Janom. Te večeri zavodljiva plavuša i nemački advokat uživali su u nastupu pevača Šabana Šaulića i izvrsno su se proveli.
- Tačno je da sam vikend provela sa Janom. Naša veza je neobična. Ona nije mogla tako lako da se prekine. Obnovili smo viđanje i redovno se čujemo preko telefona - razdragano je rekla Maja i istakla da boju kose nije promenila niti ju je skratila zbog preokreta u ljubavnom životu.


- Moja publika je navikla da stalno eksperimentišem i pratim najnovije trendove. Uživam da menjam imidž - kaže Maja Nikolić, koja je u poslednjih godinu dana bila i crnka, i brineta, i riđokosa, a nedavno se na snimanju „Grand šoua“ pojavila sa kratkom plavom kosom. Pored brojnih nastupa i priprema novog CD-a, atraktivna plavuša, koja je poznata kao „žena bez dlake na jeziku“, prezadovoljna je kako je publika prihvatila njen najnoviji duet sa Predragom Živkovi'em Tozovcem, pod nazivom „Boem“. Osim što je aktivna u muzici Maja ne zapostavlja ni svoje roditeljske dužnosti. Sa velikom pažnjom brine o svojim sinovima, trinaestogodišnjem Novaku i četvorogodišnjem Lazaru.
- Mlađeg sina redovno vodim u vrtić, a starijeg pratim u školu. Zaista su dobri dečaci. Novak je genijalac kada je o matematici reč, dok sa engleskim ima malo problema, pa često zatraži pomoć od mene. Svaki slobodan trenutak provodimo zajedno - istakla je pop pevačica i dodala da redovno gleda novi serijal rijaliti šou-programa „Farma“.
- Takmičari se odlično drže. Za sada svi su mirni, ali to je klasično zatišje pred buru. Negde oko četrdeset petog dana boravka na „Farmi“ počeće lagano svi da pucaju, tako da će tek tada krenuti pravi šou. Još nemam favorita, svi su fini. Jedino bih možda za nijansu od ostalih mogla da izdvojim Li Mena i pevačicu Zlatu Petrović - iskreno kaže Maja Nikolić.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti