Verenica Nikole Kostića otkriva da će Li Men po izlasku sa Farme otputovati u London kod ćerke koju nije video četiri godine

Verenica Nikole Kostića otkriva da će Li Men po izlasku sa Farme otputovati u London kod ćerke koju nije video četiri godine

Autor: | 27/10/2010

0

Kada je odlučio da prihvati poziv za učestvovanje u rijaliti šou-programu „Farma“, muzičaru Nikoli Kostiću, poznatijem kao Li Men, najveću podršku dala je njegova nevenčana supruga Svetlana Tot sa kojom već četiri i po godine deli i sreću i tugu. Iako su se njih dvoje upoznali još pre osam godina, i već tada osetili da su stvoreni jedno za drugo, tek četiri godina kasnije otpočeli su romansu u kojoj uživaju u svakom trenutku. Ali poučeni prethodnim iskustvom i brakovima koje oboje imaju iza sebe, i pored toga što su sigurni da su stvoreni jedno za drugo, ne planiraju da se venčaju.
- Upoznali smo se u jednom kafiću u Novom Sadu, čiji je vlasnik naš zajednički prijatelj, i već tada smo osetili specifičnu energiju i znali smo da smo srodne duše. Međutim, oboje smo tada bili u braku, a on se ubrzo vratio u London. Kada je 2005. godine došao da živi u Novom Sadu, ponovo smo se sreli na istom mestu i naše emocije više nisu mogle da budu ugušene - iskrena je Svetlana, koja otkriva da je glavni motiv njenog emotivnog partnera za ulazak u „Farmu“ bio da se ispromoviše kako bi njegov CD, koji planira da izda, što bolje prošao kod publike, ali i da prikupi finansijska sredstva da bi mogao da poseti svoju devetogodišnju kćerku koja nakon razvoda roditelja živi sa majkom u Londonu.
- Nažalost, Nikola se nakon razvoda nije video sa svojom kćerkom. Ne znam koji su razlozi zbog kojih Kristina nije mogla da dođe u Srbiju, a što se Nikole tiče on nije do sada uspeo da sakupi dovoljno novca da bi mogao da otputuje i provede izvesno vreme sa svojom kćerkom. Međutim, čim bude napustio imanje u Lisovićima, to će biti prvo što će uraditi.

Iako su bili sigurni da će učestvovanje u popularnom rijalitiju izazvati mnogo pažnje i da će mediji objavljivati njegove provokativne fotografije, Svetlana i Li Men su bili spremni na takvu vrstu izazova.
- Znala sam da će biti objavljene njegove provokativne fotografije iz časopisa „Striptiz“, koje su nastale devedesetih godina. To mi ne smeta, a dogodilo se  i da je njegova bivša pevačica izjavila da su izgubili bebu. Tu informaciju je za sada nemoguće proveriti, ali kao žena znam sve važne događaje iz Nikolinog života i sigurna sam da mi ne bi prećutao tako nešto - objašnjava ova atraktivna Novosađanka, koja sa svojom kćerkom Anabelom redovno prati „Farmu“.
- Nas dve svakodnevno gledamo šta se dešava na imanju u Lisovićima i sigurna sam da su Nikoli najteži trenuci do sada bili kada je dobio moje pismo podrške, ali i kada smo mu moja kćerka, njegov otac i ja poslali rođendansku čestitku. S druge strane, i meni je veoma teško bez njega pošto smo nas dvoje gotovo nerazdvojni. Izuzetno mi nedostaje, kao i mojoj kćerki Anabeli koja ima odličan odnos sa njim od početka naše veze, što, naravno, ne utiče na njen odnos sa njenim ocem sa kojim takođe ima odličnu komunikaciju - zaključuje Svetlana.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: limen Top story