Sestra Jelene Stožinić Jovana Olivari tvrdi da srce manekenke neće osvojiti niko od farmera

Sestra Jelene Stožinić Jovana Olivari tvrdi da srce manekenke neće osvojiti niko od farmera

Autor: | 29/10/2010

0

Jedna od najatraktivnijih stanovnica imanja u Lisovićima, manekenka Jelena Stožinić pred ulazak na „Farmu“ raskinula je vezu sa Aleksandrom Švrakom. Na njoj se ne primećuje da je njena jednoipogodišnja romansa doživela krah, a prema priči njene starije sestre Jovane Olivari kod nje emocije još postoje. Iako joj nije bilo svejedno, Jelena je smogla snage i prihvatila se izazova kakav je učestvovanje u najgledanijem rijaliti-programu u regionu. Otkako je „Farma“ počela da se emituje o svojoj do sada najvećoj ljubavi atraktivna manekenka nije govorila. Poslednjih dana može se čuti da je razlog raskida to što dvadesetdvogodišnja stanovnica „Farme“ nije dobila podršku od dečka za ulazak na „Pinkovo“ imanje, ali njena sestra tvrdi da su to neistine zbog kojih bi se Jelena iznervirala i koje bi je pogodile.
- Sa bivšim dečkom ostala je u korektnim odnosima, jer nisu se rastali na skandalozan način već zbog sitnih čarki. Vezu koja je trajala godinu i po dana često su raskidali i mirili se. Da nije otišla u Lisoviće, možda bi i sada rešili nesuglasice. Znam da emocije koje Jelena gaji prema njemu nisu nestale, jer kada se zaljubi, ona se do poslednjeg daha predaje toj osobi. Ali, ne mogu da tvrdim da će se pomiriti kada se vrati u „spoljni svet“. Sa njim nisam u kontaktu, ko zna šta se dešava u njegovom životu, možda će naći drugu devojku, sve je moguće. Inače, tog dečka sam viđala samo u njenom prisustvu i mogu sve najbolje da kažem o njemu - priča Jelenina pet i po godina starija sestra Jovana.


Iako je Jelena trenutno sama, Jovana tvrdi da nijedan muškarac na „Farmi“ neće osvojiti Jelenino srce. Voli lepe momke, ali najlepšeg među VIP seljacima Branislava Jankovića gleda kao dobrog prijatelja. Niko je ne zanima, ali se za nju zainteresovao voditelj Zoran Pejić Peja, koji je i pojedinim cimerima otkrio da mu se mlađana manekenka veoma dopala.
Glupo mi je da bilo šta u vezi s tim komentarišem, jer stariji je od nje dvadeset pet godina. Nema šanse da se između Jelene i Peje nešto dogodi. Ona ga je zavolela pošto je dobar čovek a, koliko sam primetila, on je svestan te razlike u godinama, tako da neće ništa pokušati.
Na sestrin „seksualni izlet“ sa Tinom Ivanović Jovana gleda sa smeškom.
- Više joj zameram što je dozvolila sebi da se toliko napije pred kamerama. To sa Tinom je zezanje, mada mi je zasmetalo što svi pričaju o mojoj sestri kao da je sama učestvovala u tome. U prvi mah nije mi bilo prijatno, ali na to sada gledam u smislu bilo pa prošlo. Naša porodica dobro zna da Jelenu zanimaju isključivo muškarci.
Da se upusti u ovaj izazov Jelenin motiv nije bio novac već želja za afirmacijom. Od svoje četrnaeste godine se bavi manekenstvom, ali se o njoj u Srbiji malo zna. Pre sedam godina sestra ju je prijavila na „Elitov“ izbor gde je pobedila, posle čega je na svetskom finalu ušla među deset najlepših devojaka. Tada su joj se otvorila vrata modnih pista širom sveta, pa je sa samo petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i preselila se u Milano.
- Teško joj je palo razdvajanje od porodice, ali je u tom trenutku to bila njena želja i mi joj nismo stajali na putu. Pribojavali smo se kako će se snaći, jer bila je maloletna, bez ikog svog i nije znala engleski jezik. Modni stručnjaci u Italiji su procenili da je ona tip modela za francusko tržište, zbog čega se preselila u Pariz. Tamo je živela u kući sa desetak nepoznatih devojaka, ali se  brzo snašla. I ja sam odlazila kod nje da joj bar na taj način olakšam nedostatak porodice. Radila je za mnoge poznate kreatore: Valentina, Armanija, Galijana. Odjednom je odlučila da se vrati u Srbiju, i to smatram njenom najvećom greškom, jer, slušajući komentare stranih agenata u „Elitu“, mogla je da bude baš dobar svetski top-model. Sada radi kao instruktor manekenstva i više je posvećena deci nego svojoj karijeri. U Srbiji je radila na „Nedelji mode“ za Darka Kostića, Batu Spasojevića i „Replay“ - kaže Jovana i napominje da je jedina razlika u Jeleninom ponašanju na „Farmi“ u odnosu na stvaran život što je kod kuće oštrija na jeziku.
- Napolju je oštrija na jeziku. Možda još ima tu „kočnicu“ pa se ustručava da im kaže ono što misli kako nekoga ne bi uvredila ili da ne dođe do konflikta. Zaista bi u privatnom životu u nekim situacijama, koje su se tamo dogodile, žustrije reagovala. Što se tiče društva, vidim da se dobro uklopila iako je ona svima njima nepoznata. Biće bliža sa muškarcima, jer takva je ona, ima više prijatelja nego drugarica - kaže na kraju Jovana.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin