Anabela i Mladen: Pošto su snimili spot za pesmu „Žena ratnik“ otputovali na romantični odmor van grada

Anabela i Mladen: Pošto su snimili spot za pesmu „Žena ratnik“ otputovali na romantični odmor van grada

Autor: | 01/12/2010

0

Jedan od najlepših srpskih parova Anabela Bukva i njen verenik maneken Mladen Radulović, nedavno su snimili spot za pevačicinu pesmu „Žena ratnik“, koji je režirao Dejan Milićević. Na neobičnoj lokaciji visokobudžetni video-klip su snimali ceo dan.
- Radnja spota je takva da mi je bio potreban muškarac u kadru, a ko bi to bolje uradio nego Mladen. Drago mi je da smo zajedno snimili spot, a do te ideje smo Mladen i ja zajedno došli, budući da se dogovaramo oko svega. U spotu se zanimljive stvari dešavaju: ratujemo zajedno, ne jedno protiv drugog već protiv neprijatelja - za magazin „Hello!“ kaže zanosna brineta, koja je zajedno sa svojim verenikom birala nameštaj kojim će Mladen opremiti kuću na Bežanijskoj kosi koju trenutno renovira.


Da je njihova ljubav sve jača i čvršća dokazuje neobična vezanost Mladena za pevačicine kćerke Ninu i Lunu, sa kojima svakodnevno provodi vreme, a  često ih automobilom vozi na njihove aktivnosti. Popularniji estradni par je isplanirao da se Anabela sa kćerkama preseli u manekenov novi dom kada Luna završi osmi razred, na proleće. Zajednički planovi za budućnost su vezani i za Mladenovo interesovanje za ugostiteljstvo, kojim planira da počne da se bavi na proleće.
Kada je ljubavni par završio sa snimanjem spota, optutovali su na odmor van Beograda, a o Anabelinim kćerkama brinula je njena prijateljica koja joj uvek priskoči u pomoć kad zatreba.
- Malo smo se zasitili života „pod lupom javnosti“, pa smo pobegli iz grada, a lokaciju ne bismo otkrivali. Otišli smo da se odmorimo, da uživamo u prirodi i najviše da uživamo jedno u drugome - kaže zaljubljena pevačica čiji je spot za duetsku pesmu s Mirkom Gavrićem „Nije do nas“ nedavno objavljen.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin