Ana Pendić  sa partnerom Vojkanom provela deset nezaboravnih dana u Njujorku

Ana Pendić sa partnerom Vojkanom provela deset nezaboravnih dana u Njujorku

Autor: | 11/12/2010

0

Ana Pendić, atraktivna voditeljka emisije „Loto“ na televiziji „Pink“, u društvu momka Vojkana Radoša posetila je „epicentar planete“, kako je po povratku iz Njujorka nazvala grad koji nikada ne spava.
- Za taj grad svakako se može reći da je epicentar planete i svet u malom. Deset dana, koliko smo tamo proveli, malo je da bi se upoznale sve čari, ali nam je bilo dovoljno da obiđemo sve ono po čemu je ovaj grad prepoznatljiv. Nismo propustili šetnju Petom avenijom u kojoj su smeštene prodavnice svih renomiranih svetskih brendova. Uživali smo u romantici noćnog klizanja ispred “Rokfeler centra”, ispred koga su baš tih dana postavljali najveću jelku u Americi. Ono što niko u tom gradu ne sme da propusti je penjanje na 86. sprat “Empire State Buildinga”, jer je pogled zaista spektakularan. Kad pričam o bleštavilu, tu je i čuveni Tajms skver, gde smo se fotografisali i tako na nekoliko minuta dobiti čak i svoj bilbord. Epitet jedne od najpoznatijih metropola na svetu Njujork ima i zbog muzeja. Posetili smo čuveni „Metropoliten“, ali je na mene najjači utisak ostavila poseta “Momi“, muzeju moderne umetnosti, u kojem sam uživala u delima Pikasa, Van Goga, Endija Vorhola, Kandinskog i drugih - kaže za magazin „Hello!“ lepa voditeljka, koja je iskoristila lepo vreme da se sa dečkom prošeta po Central-parku.
- Vreme provedeno u Central-parku je romantično, opušta i zanimljivo je. Pored šetnje, ručali smo u poznatom “Boat Hausu”, koji je ljubiteljima serije „Seks i grad” poznat po sceni u kojoj Keri i Zverka upadaju u vodu. Pošto i Vojkan i ja radimo na televiziji, posebno nam je bio interesantan obilazak studija poznatog “NBC-ija”. O kakvoj medijskoj kući je reč dovoljno govori podatak da je površina jednog od studija hiljadu i po kvadrata i da se nalazi na dvanaestom spratu. Poslednji dan ostavili smo za najlepši događaj u Njujorku - vožnju brodom oko Menhetna. Imali smo sreće s vremenom, pa smo zajedno sa ostalim putnicima uživali u pogledu na „Kip slobode, Bruklinski most“, zgradu „Ujedinjenih nacija“ i druge građevine. Imali smo i mali peh. Naime, zbog izuzetno visokog vodostaja tog dana brod nije mogao da prođe ispod manjih mostova, tako da nismo uspeli da napravimo ceo krug. Tih dana se održavao poznati „Njujorški maraton”, jedan od najmasovnijih na svetu, koji je privukao čak dva miliona gledalaca, a vladala je fantastična atmosfera koja nas je zarazila. Najživopisniji delovi Menhetna za mene su Soho, Tribeka, Čajna taun i Mala Italija. Između ostalog, Vojkan i ja smo uživalu u dobrom šopingu, kao i u mnoštvu kafića, barova, restorana i klubova - zadovoljno završava nekadašnja manekenka.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin