Tanja Savić kaže da se njena bajka ostvaruje i da će se venčati u beloj balskoj venčanici

Tanja Savić kaže da se njena bajka ostvaruje i da će se venčati u beloj balskoj venčanici

Autor: | 15/12/2010

0

Iako pri prvom susretu pre četiri godine nisu ni slutili da će im se desiti sudbinska ljubav, pevačica Tanja Savić i australijski biznismen srpskog porekla Dušan Jovančević pre nešto više od godinu dana upustili su se u strasnu emotivnu vezu i ubrzo poželeli da ostatak života provedu zajedno. Uskoro više neće biti sami, jer će im se u porodičnom domu u Australiji pridružiti i njihovo prvo dete koje željno iščekuju, a lepa pevačica u poslednjem intervjuu tokom trudnoće ekskluzivno za magazin „Hello!“ otkriva  planove vezane za porođaj, venčanje i karijeru.
Da li vam prija to
što ste veći deo trudnoće proveli u Australiji, daleko od medija?
- U Australiji se divno osećam, jer je ovde zaista prelepo. Nisam došla da bih se sakrila od medija, ali mi i te kako prija što ne moram da razmišljam da li će me paparaco negde „uslikati”. Srećna sam što se ne opterećujem previše šta ću da obučem, dok mi je u Srbiji to glavna preokupacija.
Kako ste podneli trudnoću i jeste li imali mučnine koje su karakteristične za trudnice?

- Mnogo sam srećna što nisam imala nikakve probleme do sada. Trudnoću odlično podnosim, jedino mi je sad malo nezgodno noću dok spavam, jer sam već u devetom mesecu trudnoće.

Pamtite li trenutak kada ste prvi put osetili pokret svoje bebe u stomaku?
- Naravno da se sećam, jer se taj osećaj ne zaboravlja. Bila sam kući kod roditelja.

Čuvate li snimke sa ultrazvuka?

- Snimke od početka moje trudnoće čuvam, drago mi je što danas postoji bolja tehnologija nego kad su naše majke bile trudne. Biće mi drago kad jednog dana mom detetu pokažem kakvo je bilo dok je boravilo u maminom stomaku.

Vodite li računa o ishrani i koliko ste se ugojili?
- Puno sam kilograma dobila u trećem trimestru. I pored toga što sam dosta pazila, kilogrami se u trudnoći lepe, i to je normalno. Mislim da trudnice treba da jedu normalno, isto kao i pre trudnoće, ne treba preterivati sa hranom.

Jeste li aktivna trudnica ili više volite da se odmarate?
- Ranije sam mnogo šetala, sad ne mogu da se krećem kao pre, tako da šetam manje, a više se trudim da se odmaram. Spremam se za predstojeće obaveze koje me čekaju kad se beba bude rodila.

Da li vas je Dušan razmazio tokom trudnoće?

- Dušan je stalno kraj mene, zaista se trudi da mi pokloni što više pažnje. Sve svoje poslove obavlja na brzinu, jer ne želi da se osećam usamljeno ni u jednom trenutku.

Kakav utisak je na vas ostavila Dušanova porodica?
- Njegova porodica je takva kakvom sam je zamišljala - divna. Sad imam dve porodice i vrlo sam srećna, a uskoro ću zasnovati i svoju. Nema ničeg lepšeg od toga.

Jeste li u stalnom kontaktu sa svojom porodicom i daje li vam majka savete tokom trudnoće?
- Moja porodica i ja smo mnogo vezani tako da se skoro svaki dan čujemo telefonom. Volim što postoji mogućnost i da se vidimo preko „Skajpa“, da šaljemo jedni drugima poljupce, a moj tata može da vidi koliko mi je stomak porastao što ga posebno čini srećnim. Što se tiče trudnoće i o tome šta me očekuje, dosta sam naučila od moje, ali i od Dušanove majke.

Obavljate li kućne poslove ili im niste vični?

- Uglavnom su to lakši poslovi koje sam i pre obavljala dok sam bila kod kuće.

Kupujete li već stvari za bebu ili ćete to uraditi tek kada se porodite?
- Pred kraj osmog meseca počela sam da kupujem stvari za moju bebu i neophodne stvari za mene kad krenem u bolnicu. To je najlepši šoping i obaveza svake buduće majke. Uživala sam u tome.

Jeste li već izabrali ime za bebu?
- Moj dragi i ja uveliko biramo ime, a ono će verovatno biti izabrano tek kad se beba rodi. Bojim se da ne izaberem ime koje bebi neće pristajati i da kada je ugledam, promenim mišljenje.

Da li ste se odlučili za porođaj prirodnim putem ili carskim rezom?

- Kada biste na internetu pogledati obe opcije, sigurno biste se složili sa mnom da je u svakom pogledu bolja opcija - porođaj prirodnim putem. Mislim da je sve u Božjim rukama, i u rukama doktora koji će odlučiti da li je carski rez eventualno potreban.

Hoće li Dušan prisustvovati porođaju?
- Nadam se. Za sada pokazuje interesovanje te vrste, ali videćemo kako će se snaći. Volela bih da se taj trenutak zabeleži i kamerom.

Razmišljate li o nastavku karijere ili je još rano za to?
- Bilo bi nezamislivo da ne razmišljam o karijeri. Jeste da mi odmor i te kako prija, ali ipak jedva čekam da se vratim na scenu i nastavim gde sam stala.

Koliko se vaš život u Australiji razlikuje od života u Srbiji?

-Ovde vodim prilično miran život, daleko od očiju javnosti. Srbija mi je, kad gledam iz ove perspektive, jedna velika muzička scena koja me čeka kad se vratim.

Hoćete li posle porođaja živeti u Srbiji ili Australiji?
- Planovi se menjaju iz dana u dan. Volela bih da sve bude kako sam zamislila, a vreme će pokazati gde ću se više zadržati. Moja trenutna relacija je Australija-Srbija.

Kada planirate da se venčate sa Dušanom?
- To će se najverovatnije dogoditi sledeće godine kada ćemo prirediti krštenje našeg deteta.

Kakvu biste venčanicu voleli da imate tog dana - tradicionalnu ili moderniju?
- Još kao mala zamišljala sam sebe u beloj, balskoj venčanici pred oltarom. Našla sam princa iz snova i moja bajka se ostvaruje.

Da li ćete svadbeno veselje upriličiti u Srbiji ili u Australiji?
- Pravićemo dve svadbe, jednu u Srbiji, drugu u Australiji. Tako će i moja i Dušanova rodbina i prijatelji moći da prisustvuju venčanju.

Planirate li da angažujete nekog od vaših kolega iz „Granda“ da vam peva na svadbi?
- Moje kolege sa kojima se privatno družim biće pozvane kao moji gosti, a pevaće ako to oni budu želeli. Volela bih da tog dana svi budu opušteni, da uživaju kod mene i da se ne opterećuju.

Hoćete li uzeti Dušanovo prezime ili ćete zadržati svoje?
- Uzeću njegovo, što se i očekuje od nekoga ko poštuje  tradiciju. Za medije ću i dalje biti Tanja Savić.

Jeste li u kontaktu sa nekim od kolega?
- Nedavno mi je pisala Milica Todorović i mnogo me je obradovala njena poruka. Nema mnogo kolega sa kojima sam u kontaktu, jer se, inače, sa malo ljudi sa javne scene privatno družim.

Zbog čega imate malo prijatelja na estradi?
- Smatram da na estradi postoje oni koji mi mogu biti prijatelji, a ja sam u korektnim odnosima sa svima i vrlo sam srećna zbog toga.

Vaše kolege Milica Todorovic i Stevan Anđelković veoma uspešno glume u operi „Dom za vešanje“. Da li biste sebe mogli da zamislite kao glumicu?
- Iako trenutno ne pratim dešavanja na našoj estradi, i te kako sam obaveštena da Stevan Anđelković i Milica Todorović uspešno glume u operi Emira Kusturice. To je samo još jedan dokaz da Srbija ima talentovane mlade ljude. Želim im svu sreću i verujem u njih.

Poznato je da ste do sada otpevali naslovne numere za film “Guča” i “Srpski ožiljci”, imate li još neke slične ponude?
- Ove godine je bilo u planu da otpevam još jednu numeru za novi film. Međutim, u međuvremenu sam ostala u drugom stanju, i tako su moji planovi stali. Sigurna sam da će moja publika voleti pesmu koju spremam za sledeću godinu.

Dušan se već pojavio u vašem spotu “Incident”, planirate li ponovo da ga angažujete?
- Ako mi ništa ne naplati kao prošli put. Već planiram da ga angažujem za sve moje spotove, sad ostaje na njemu da pristane.

Savetuje li vas kada je reč o vašoj karijeri?
- Trudim se da ga ne opterećujem time. Znam da on ne želi da mi se meša u posao i pomaže mi tek oko stvari oko kojih ne mogu da se odlučim.

Budući da se Dušan bavi hotelijerstvom, priča li vam o svom poslu i da li ste već nešto naučili o funkcionisanju hotela?
- Moj dragi i ja ne razgovaramo mnogo o njegovom poslu, tako da nisam naučila mnogo o tome. Stojim mu na raspolaganju ako mu ikad zatreba moja pomoć, mada čisto sumnjam jer on sam uspešno obavlja svoje obaveze i bez mene.

Piše: Ivana Nikolić
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin